Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5056304310210 Márka: Duracell

Duracell hálózati töltő adapter USB-C 20W PD (fekete)


Cikkszám: DRACUSB18-EU Márka: Duracell

Duracell hálózati töltő adapter USB-C 20W PD (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Duracell USB-C hálózati töltő, 20 W (fekete)

Takarítson meg időt a Duracell hálózati töltővel. A termék gyors töltést tesz lehetővé és USB-C porttal rendelkezik, így a legtöbb népszerű készülék erejét megújíthatod vele. A vékony és ergonomikus kialakítás tökéletesen illeszkedik a falra, a puha tapintású anyag pedig szilárd fogást biztosít a töltő ki- és csatlakoztatásakor.

 

Gyors töltés

Élvezze a még gyorsabb töltést a Duracell töltővel! A termék akár 4-szer gyorsabban tölti okostelefonját, táblagépét vagy powerbankjét, mint egy normál töltő! Támogatja a 20 W-os Power Delivery gyorstöltési protokollt is. Most már csak néhány pillanatra van szüksége, hogy helyreállítsa az energiát a berendezésben!

 

Számos eszközhöz illeszkedik

Nem kell aggódnia kompatibilitási problémák miatt! A töltő tökéletesen működik a piacon elérhető legnépszerűbb készülékekkel. Különböző márkájú okostelefonok és táblagépek töltésére használható probléma nélkül. Használhatja a vezeték nélküli fejhallgatók vagy a powerbank energia megújítására is.

 

Kompakt kialakítás

A Duracell töltő kompakt mérete növeli a használat kényelmét. A termék kíméletes és ergonomikus anyagokból készült, és magas szintű tartóssággal rendelkezik. Biztosan sokáig fog szolgálni!

 

Biztonságos használat

A Duracell hálózati töltő nemcsak gyors, hanem biztonságos töltést is lehetővé tesz. A készülék többszintű védelmet nyújt, beleértve a túlmelegedés, túltöltés és túlfeszültség elleni védelmet. Így biztos lehet benne, hogy készülékei nem sérülnek meg.

 

Leírás:

GyártóDuracell
ModellDRACUSB18-EU
SzínFekete
Súly73 g
Méretek60 x 60 x 63 mm
Maximális teljesítmény20W

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett