Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6971824979602 Márka: Choetech

Choetech 2 az 1-ben MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőállvány fehér


Cikkszám: 6971824979602 Márka: Choetech

Choetech 2 az 1-ben MagSafe mágneses vezeték nélküli töltőállvány fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Choetech T581-F induktív vezeték nélküli töltő állvánnyal iPhone 12/13/14/15 szériákhoz és Airpods fejhallgatóhoz (fehér)
Ne korlátozza magát a felesleges kábelekkel, és bízzon a Choetech induktív töltésében. A készülék vezeték nélküli töltőként és telefonállványként is működik egyszerre. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy kényelmesen töltse fel két eszköz energiáját egyidejűleg. A beépített mágnes felismeri a csatlakoztatott elektronikát, és megfelelő tápellátást biztosít a biztonságos feltöltéshez a lehető legrövidebb idő alatt.

Kényelmes töltés
Nincs szüksége konnektorhoz, hogy megújítsa eszközei energiáját. A Choetech T581-F induktív töltő vezeték nélkül kezeli őket. Nincs más dolga, mint a telefont az egyik mágnesre helyezni, és a töltés automatikusan elindul. Az alap lehetővé teszi az összes induktív töltésű eszköz csatlakoztatását, míg a tartó kompatibilis az iPhone 12/13/14/15 sorozattal.

Teljes biztonság
A termék olyan rendszert használ, amely intelligensen felismeri az Ön berendezését, és ennek megfelelően állítja be a tápellátást, így biztosítva az akkumulátorok teljes biztonságát. Számos biztonsági funkció gondoskodik arról, hogy berendezését ne fenyegesse rövidzárlat, túlmelegedés, túltöltés stb.

Praktikus állvány
A tartó masszív mágnese nem csak a töltést teszi lehetővé, hanem lehetővé teszi iPhone készülékének 30°-os szögben történő elhelyezését is. Ez a pozíció lehetővé teszi, hogy kényelmesen részt vegyen online értekezleten, videót rögzítsen vagy egyszerűen kihangosított videohívást kezdeményezzen. Ha kisebb eszközöket, például fejhallgatót használ, az alsó töltési területen könnyedén feltöltheti az energiájukat. Ezzel a megoldással helyet takaríthat meg az íróasztalon, és azt is rendben tarthatja. Nézze meg, mennyire kényelmes!

A készlet tartalma:
1 x vezeték nélküli töltő
1 x EU típusú csatlakozó
1 x USB Type C kábel

MárkaChoetech
TípusTelefonállvány két induktív töltővel
AnyagMűanyag, alumínium
Töltő aljzatC típusú USB
Bemeneti áram5V-15V / 2A max.
Kimeneti teljesítményAkár 15 W (iPhone); akár 5W (Airpods)
Mágneses töltő kompatibilitásApple 12/13/14/15 sorozatú készülékek
Az alap kompatibilitásaMinden eszköz, amely támogatja az induktív töltést

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett