Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172636753 Márka: Baseus

Baseus Smooth Writing Series Stylus LED indikátorral, vezeték nélküli töltéssel, aktív változat (fehér)


Cikkszám: P80015803213-00 Márka: Baseus

Baseus Smooth Writing Series Stylus LED indikátorral, vezeték nélküli töltéssel, aktív változat (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Aktív ceruza Baseus Smooth Writing Series vezeték nélküli töltéssel (fehér)
Élvezze a kényelmesebb írást és rajzolást táblagépén. A Baseus Active Stylus páratlan pontosságot biztosít, és lehetővé teszi a vonalvastagság egyszerű beállítását a megfelelő szögben történő megdöntéssel. A Palm Rejection technológia lehetővé teszi, hogy a kezét szabadon helyezze a képernyőre, a praktikus gombok pedig gyors hozzáférést biztosítanak számos hasznos funkcióhoz. A termék akár 10 órás üzemidővel is kiemelkedik, és támogatja a vezeték nélküli töltést. A készlethez egy tartalék hegy is tartozik.

Akár 10 órás akkumulátor-élettartam
A speciális chipnek köszönhetően a ceruza alacsony energiafogyasztással és akár 10 órás akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Ne aggódjon amiatt, hogy túl gyorsan lemerül – egész nap használhatja. Készenléti állapotban a készülék körülbelül 12 hónapig bírja. De ez még nem minden. Az érintőceruza mágneses kialakítású, és vezeték nélkül is tölthető – a töltéshez és az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez egyszerűen csatlakoztassa a táblagépéhez.

Kényelmes működés
A ceruza be- és kikapcsolásához egyszerűen érintse meg és tartsa lenyomva a kupakját. A kiválasztott beállítások testreszabásához csatlakoztathatja a Baseus alkalmazáshoz is. Az eszközzel kényelmesen készíthet képernyőképeket, és szükség esetén törölheti a kiválasztott szövegeket vagy rajzokat. Az érintőceruza hangerő-szabályozást, oldalváltást és sok mást is lehetővé tesz – akár 14 funkció közül választhat. Sőt, a termék automatikusan javítja a rajzokat.

Vonalvastagság beállítása
Mi teszi a Baseus ceruzát olyan sokoldalúvá a különféle alkalmazásokhoz? A készülék lehetővé teszi a vonalvastagság egyszerű beállítását megfelelő szögben döntve. Ha maximális pontosságot szeretne, válassza a 90°-ot. A 60°-os szög alkalmas például írásra. Nagyobb területek színezéséhez a 45°-os szög a legjobb, ami a legvastagabb vonalat biztosítja.

Megbízható teljesítmény
Élvezze a gördülékeny rajzolást, és ne aggódjon a késések miatt. A ceruzát úgy tervezték, hogy ne csak precíz, hanem megbízható, stabil működést is biztosítson. Az aranyozott rézmag stabil jelátvitelt és kiváló válaszkészséget biztosít. A készülék emellett nagyon könnyű és kényelmesen illeszkedik a kézbe, így biztosítja a kívánt kényelmet még hosszabb használat során is. A készlet tartalmaz egy tartalék hegyet is – ha az előző elhasználódott, egyszerűen kicserélheted.

Palm Rejection Technology
Felejtsd el a csuklófájdalmat és a fáradtságot. A ceruza támogatja a Palm Rejection technológiát, ami lehetővé teszi, hogy írás vagy rajzolás közben a képernyőn pihentesse a kezét, akárcsak egy papírlapon. Ne aggódjon, ha véletlenül bármit megnyom! A Baseus kivételes kényelmet biztosít Önnek.

A dobozban
Stylus
Tartalék hegy

MárkaBaseus
NévBaseus Smooth Writing 2 sorozatú vezeték nélküli töltőtoll
ModellP80015803213-00
Színfehér
Akkumulátor-kapacitás125 mAh
Elem élettartamkb. 10 óra
AnyagABS + PC
Méretek165 x 9 mm
Súlykb. 13,5 g
Kompatibilitásipad (6,7,8,9,10, mini 5. mini 6, air 3, air 4, air 5, Pro, Pro 3, Pro 2, Pro 4, Pro 5, Pro 6)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett