Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172643003 Márka: Baseus

Baseus Habitat gyorstöltő kábel USB - USB-C 2m 100W rózsaszín


Cikkszám: 6932172643003 Márka: Baseus

Baseus Habitat gyorstöltő kábel USB - USB-C 2m 100W rózsaszín


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Baseus kábel biológiailag lebomló műanyagból készült, és ellenáll a sérüléseknek. Mi több, lehetővé teszi, hogy gyorsan megújítsa berendezése energiáját, és kompatibilis különféle típusú eszközökkel. Sikeresen csatlakoztathat hozzá okostelefont, laptopot, táblagépet vagy játékkonzolt. Ezenkívül 480 Mbps adatátviteli sebességet biztosít, és megakadályozza a berendezések túlmelegedését.
Most rövid időn belül megújítja berendezése energiáját. A kábel támogatja a PD 100 W-os gyorstöltési protokollt, így a MacBook Pro 16 körülbelül 2 óra, a Nintendo Switch körülbelül 2,5 óra, a Samsung S22 Ultra pedig körülbelül 58 perc alatt tölthető fel. Ezenkívül a beépített E-Marker chip az áramot és a feszültséget a csatlakoztatott berendezéshez igazítja a gyors és stabil töltés érdekében. Ezenkívül a termék 480 Mbps adatátviteli sebességet biztosít – pillanatok alatt átmásolhatja a fényképeket, videókat vagy fontos dokumentumokat.
A kábel PC-műanyagból készült, és 42%-ban biológiailag lebomló anyagokból készült - a műanyagot kukoricakeményítővel helyettesítették. Egy sor tartóssági teszten is átment, így ellenáll a hajlításnak. Ezen kívül 2m-es hosszának köszönhetően hasznosnak bizonyul az autóban vagy a munkahelyen lévő berendezések töltésekor. Ezenkívül egy speciális heveder megkönnyíti a termék tárolását, és megvédi az összegabalyodástól.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett