Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172602772 Márka: Baseus

Baseus Crystal Shine USB-C - Lightning kábel 20W PD 2m (fekete)


Cikkszám: CAJY000301 Márka: Baseus

Baseus Crystal Shine USB-C - Lightning kábel 20W PD 2m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

USB-C-Lightning Baseus kristálykábel, 20 W, PD, 2 m (fekete)
Ennek a modellnek a kábele rendkívül funkcionális és stílusos. Ráadásul nagyon kényelmes a használata. A termék emellett nagyon tartós és biztonságos. Ezeknek a dolgoknak több aspektusa is van. Az egyik a gyors és biztonságos töltés. Ezt egy új magmodellel, horganyzott erősítéssel, négy vezetékkel és 20 W teljesítménnyel érték el. A kábel hőmérsékletszabályzóval is rendelkezik. Lehetővé teszi az egyidejű töltést és adatátvitelt. Beépített szövetének, megerősített csatlakozásának köszönhetően tartós, és akár 3000 és 10 000-szeres dugó be- és kihúzását is kibírja. Ezenkívül a kábel stílusos anyagának és fényes felületének köszönhetően.

Gyors és biztonságos rakodás
Az újabb magmodell alacsonyabb elektromos ellenállást és gyors töltést biztosít. A töltés további javítása érdekében a kábel horganyzott merevítésből és négy vezetős rézkábelből készül. A kábel töltési teljesítménye 20 W. Ezzel lerövidítheti a telefon töltési várakozási idejét. A kábel megakadályozza a túlmelegedést. Ez az intelligens hőmérsékletszabályozásnak köszönhető. Biztos lehet benne, hogy a töltés biztonságos lesz.

Adatátvitel és betöltés egyszerre
A készülék egyidejű betöltést és adatátvitelt tesz lehetővé 480 Mbps sebességgel. Ehhez csak csatlakoztatnia kell a kábelt a laptophoz vagy a számítógéphez. Ez időt takarít meg, és még kényelmesebbé teszi a kábel használatát.

Stílus
Ez a praktikus eszköz nem csak funkcionális, hanem stílusos is. Kellemes tapintású alumínium anyaga és fényes kábelfelülete van. Több színváltozatban is kapható. Kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet, és stílusos kütyüt készíthet.

Állóképesség
A kábel készítéséhez használt anyag megakadályozza az összegabalyodást. Ezenkívül ez a szövet ellenáll a nyúlásnak. A kábel megerősített csatlakozóba van behelyezve a továbbfejlesztett SR védelem révén. Így több mint 10 000 fordulatot is kibír. Valószínűleg sokszor találkoztál már azzal, hogy a töltőkábel egy idő után elszakad a telefonba való belépéskor. Ez a termék minimálisra csökkenti ezt a kockázatot. A dugó behelyezése és eltávolítása a töltőkábeleket is igénybe veszi. Ez a modell ezt a problémát oldotta meg. A telefondugó 3000 beilleszthető és bővíthető. A kábel másik része akár 10 000 kapcsolási műveletre is képes.

MárkaBaseus
ModellCAJY000301
típusUSB-C - Lightning
AnyagAlumínium ötvözet + fonott szövet kábel
ErőPD 20W
Átviteli sebesség480 Mbps
Hossz2 m
SzínFekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett