Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004578 Márka: NEXT ONE

Apple Watch 4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm) Next One Adventure Loop óraszíj narancssárga/szürke


Cikkszám: AW-41-ADV-OGRY Márka: NEXT ONE

Apple Watch 4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm) Next One Adventure Loop óraszíj narancssárga/szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

10400 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Bemutatjuk a NEXT ONE Adventure Loop-ot – a tökéletes tartozékot az Apple Watch-hoz, hogy a következő szabadtéri kalandjai során biztonságosan csatlakozhassa. A prémium nejlonszövetből készült Adventure Loop maximális kényelmet és légáteresztő képességet kínál, rozsdamentes acél pántkampóval a biztonságos illeszkedés érdekében.

A minőségi nejlonszövetből készült Adventure Loop kényelmet és biztonságot nyújt Apple Watchod számára számos téli sport és más szabadtéri tevékenység közben. Akár lejtőn síel, snowboardozik, korcsolyázik, akár sífutást gyakorol, a NEXT ONE Adventure Loop megbízható társa legyen. Azok számára, akik az extrémebb téli sportokat kedvelik, mint például a síugrás vagy a freestyle síelés, a szíj a szükséges biztonságot és kényelmet is biztosítja, hogy a helyén tartsa az órát. Azok számára pedig, akik szeretik a jégkorongot, a curlinget vagy a biatlont, a NEXT ONE szíj gondoskodik arról, hogy az Apple Watch csatlakoztatva maradjon és biztonságos legyen, függetlenül attól, hogy milyen intenzív a játék. Még akkor is, ha a lejtőn utazik, vagy egyszerűen csak tölti a napot,

A bőrbarát anyag kényelmes illeszkedést biztosít, míg a légáteresztő anyag szárazon tartja a szíjat edzés közben, így mindig maximális kényelmet biztosít. A rozsdamentes acél hevederkampóval a NEXT ONE Adventure Loop szilárd és szoros fogást biztosít a csukló méretének megfelelően, megkönnyítve a beállítást és biztonságos illeszkedést. 

Számos Apple Watch modellel kompatibilis, beleértve az Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 7, Apple Watch SE (1st Gen 2020, 2nd Gen 2022), Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 4, Apple Watch 3. sorozat, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 1, beleértve a Nike+.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett