Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Apple Watch 38/40/41mm szíjak
(Listázva 217 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 217 termékből

Apple Watch 38/40/41mm szíjak 4/5/6/SE/7, gyors szállítással, akár másnapra. Minden termékünk saját raktáron!

Apple Watch 38/40/41mm szíjak 4/5/6/SE/7/8, gyors szállítással, akár másnapra. Minden termékünk saját raktáron!

Az Apple Watch okosórák Magyarország teljes területén kedvelt ajándéknak számítanak, melyekkel magunkat vagy szeretteinket is meglephetjük. Nem lenne ez az óra azonban igazi Apple termék, ha nem vásárolhatnánk hozzá speciális kiegészítőket. Hiszen az Apple mindig is a dizájnról, a kiváló minőségről és a hozzá kapcsolt életstílusról szólt.

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sok Apple Watch szíj érhető el, melyek segítségével teljesen egyedivé tehetjük a már gyárilag is szépen kinézető órát, kifejezve egyéniségünket.

Apple Watch szíj 40 mm / 41 mm / 38 mm méretben

Az Apple szíjak többféle méretben állnak rendelkezésre, így megkereshetjük azt a típust, amely tökéletesen passzol a karunkhoz. A legnépszerűbbek közé tartozik Az Apple Watch szín 40 mm-es, 41 mm-es, illetve 38 mm-es méretben, ezért ezek az árucikkek a SmartDiszkont webshopban is külön kategóriát kaptak. Mindegy, hogy 7/6/5/4/3/2/SE modellekről van szó, nem lesz nehéz megtalálni az ideális választást.

A legegyszerűbb Watch óraszíjak közé kétségtelenül a szilikonból készült termékek tartoznak, hiszen ezek rugalmasak, nagyon ellenállóak, és rendkívül jó árral rendelkeznek. Az sem mellékes, hogy talán ezt az árucsoport az, ahol a legkülönlegesebb színekkel, színösszeállításokkal találkozhatunk.

Nagyon keresettnek számítanak a fonott mintázatú Apple Watch szín 40 mm / 41 mm / 38 mm modellek is, mivel a megjelenésükkel szövet hatásúak, viszont nem szívják be a bőr nedvességét, mint a valódi textil.

Azoknak, akik másféle stílust keresnek, szintén nem maradnak Watch szíj nélkül. A lehető legváltozatosabb színösszeállítások és minták találhatók meg a SmartDiszkont kínáltában, legyen szó egy-egy ikonikus divattervező kreálmányáról vagy olyan örökzöldekről, mint a katonai mintázat.

A bőr Apple Watch szíjak segítségével egy rendkívül elegáns kinézet érhető el, a fémet kedvelők pedig a rozsdamentes acél szíjak közül választhatnak. Ráadásul semmi akadálya annak, hogy többféle 40 mm-es Apple Watch szíjunk legyen, így kedvünkre cserélgetve őket a különféle alkalmakra.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett