Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6921002668804 Márka: Mcdodo

Mcdodo CC-6880 BT5.1 Bluetooth FM transmitter autós töltővel 2xUSB


Cikkszám: 6921002668804 Márka: Mcdodo

Mcdodo CC-6880 BT5.1 Bluetooth FM transmitter autós töltővel 2xUSB


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Mcdodo autós töltő praktikus kiegészítő a régebbi autók tulajdonosainak. Segítségével nemcsak gyorsan feltöltheti okostelefonját, hanem zenét is lejátszhat és fogadhat egy bejövő hívást. 2 db USB-A porttal van felszerelve, így sikeresen megújítja két eszköz energiáját. Univerzális 12-24V feszültségének köszönhetően szinte bármilyen autóban könnyedén használható.
A tartozék 87,5 és 108 MHz közötti FM frekvenciatartományt kínál a sima és zökkenőmentes hangátvitel érdekében. Ezenkívül Bluetooth 4.2-t is használ, amely akár 10 méteres hatótávolságú, stabil vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az eszközzel. Ez lehetővé teszi, hogy a töltő nem csak zenét tud lejátszani felesleges kábelek nélkül, hanem kihangosított telefonhívásokat is fogadhat, így teljes mértékben az útra koncentrálhat.
Gondosan átgondolt kialakításának köszönhetően a töltő szilárdan a helyén marad, az útviszonyoktól függetlenül – nem riadnak meg a zökkenőktől vagy a gyorshajtásoktól. Egy kis kijelzővel van felszerelve, amely többek között tájékoztat az autójában lévő aktuális feszültségről. Széleskörű kompatibilitásával tűnik ki, így iOS és Android okostelefonokkal együtt is használható.
A töltőt úgy tervezték, hogy maximális biztonságot nyújtson. Több mint 90 biztonsági teszten ment át, és számos biztonsági funkcióval van felszerelve, amelyek hatékonyan védik készülékét a sérülésektől. Védelmet nyújt többek között túltöltés, túlmelegedés, rövidzárlat, túlzott teljesítmény vagy túláram ellen.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett