Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Samsung Galaxy S22 tokok
(Listázva 205 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 205 termékből

Samsung S22 tokok, gyors szállítással, saját raktárról, 1 munkanap alatt.

Miért fontos a megfelelő Samsung Galaxy S22 tok beszerzése?

A Samsung Galaxy S22 a koreai cég egyik csúcsmodellje, önmagában egyesítve több évtized mérnöki teljesítményét és a dizájnerek munkáját. A Gorilla Glass Victus+ és az alumínium keret minden korábbinál jobban védi az okostelefont, de nem kérdés, hogy ettől függetlenül szükség van egy megbízható Samsung Galaxy S22 tok beszerzésére is. Hiába fejlődik ugyanis a modern telefonok leejtés elleni védelme, a készülékek magas értéke miatt még a legkisebb sérülés is komoly anyagi terhet róhat a javíttatásuk során.

A SmartDiszont kínálatában lévő Samsung S22 tokok raktáron vannak, így már 1-2 napon belül meg is érkezhetnek hozzánk. A segítségével mindent megtehetünk a drága okostelefonunk védelmében, és nyugodtabban vehetjük a mindennapok feladatait is.

Milyen a jó Samsung S22 tok?

Ahogy az már az okostelefonok esetében megszokott, a Samsung S22 tokok is sokféle kivitelben állnak rendelkezésre. A legegyszerűbbek közé tartoznak a szilikon tokok, melyek jól néznek ki, kellemes a tapintásuk és máris adnak egy extra védelmet a készüléknek.

Az ütésálló Samsung S22 tokok még ennél is többet tudnak, hiszen pont a nagy erőhatások elvezetésére fejlesztették ki őket. Az olyan esetekben, mint amikor például élére ejtjük a telefont, egy kis területen nagyon nagy erő koncentrálódik. Ennek eredménye a telefon tönkre menetele, a kijelző vagy a ház elrepedése, illetve a belső alkatrészek sérülése lehet. Az ütésálló Samsung tokok mindent megtesznek azért, hogy a nagy erőhatások jelentős részét felvegyék, és minimalizálják a telefon sérülésének esélyét.

A flip tokok is divatosak, behajtva pedig védik a kijelzőt a portól, szennyeződésektől, karcolásoktól és az esetlegesen rálöttyenő folyadékoktól.

A fentieken kívül csupán rajtunk múlik, hogy nekünk mi számít a legjobb Samsung Galaxy S22 tok terméknek. A SmartDiszkont kínálatában is nagyon sokféle szín, mintázat és megjelenés érhető el, így semmi akadálya annak, hogy a hozzánk legközelebb álló tokok szerezzük be. Ezután pedig nem csak a telefonunkat fogjuk jobban védeni, de a menő tok segítségével még az egyéniségünket is megmutatjuk a környezetünknek.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett