Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Samsung Galaxy A23 5G tokok
(Listázva 94 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 94 termékből

Samsung Galaxy A23 5G tokok, gyors szállítással, saját raktárról, 1 munkanap alatt.

A Samsung Galaxy A23 5G egy nagyszerű okostelefon, csúcsminőségű funkciókkal. Kiváló választás azok számára, akik gyors és megbízható, 5G kapcsolattal rendelkező okostelefont szeretnének. Azonban, mint minden más okostelefont, ezt is fontos megvédeni a karcolásoktól, leejtésektől és egyéb sérülésektől. Ennek egyik legjobb módja egy jó minőségű tok használata.

A gyártók jól tudják, hogy a Samsung Galaxy A23 5G tok esetében nemcsak az a fontos, hogy megbízhatóan védje a telefont a sérülésektől. A tulajdonosok azokat a tokokat preferálják, amelyek esztétikusak, kifejezők és lehetőség szerint kényelmi funkciókkal is rendelkeznek. Ilyen lehet a kihajtható támaszték filmezéshez, a csuklópánt, az elhúzható kamera lencse védő vagy a bankkártya tartó zseb.

 

A Samsung Galaxy A23 5G tok rendkívül széles választékban kapható

Akik szeretik, ha a készülék kijelzője mindig szem előtt van, legtöbbször hátlapi Samsung Galaxy A23 5G tok mellett döntenek. Ezek nem csak a telefon hátoldalát, hanem az ütésekre érzékeny sarkakat és a kijelzőt is védik azáltal, hogy peremük kissé kiemelkedik a kijelző síkjából és körülöleli azt. Így, ha a képernyővel lefelé fordítva tesszük az asztalra és nem használunk üvegfóliát, akkor is megfelelő biztonságban tudhatjuk a sérülékeny részeket.

A legegyszerűbb, átlátszó szilikon toktól indulva a színes, mintás variációkon át a bőrből készült tokokig számos lehetőség közül választhat az, aki igazán stílusos védelemre vágyik. A megnyerő külsejű és strapabíró fliptok is tökéletesen megvédi a telefont az esés vagy karcolás (például a zsebben, táskában hordott kulcsok) okozta sérülésektől.

A Samsung Galaxy A23 5G tokok mindegyikére igaz, hogy tökéletesen illeszkedik a készülékhez, így soha nem kell levenni a telefonról.

A telefon kijelzője mellett a kamera lencsék is könnyen megrepedhetnek vagy karcolódhatnak és ekkor a készülék egyik fő funkcióját veszik el. Ezek javítása sok esetben annyiba kerül, mintha egy új okostelefont vennénk, így gazdaságosabb megoldás védeni őket. A Samsung Galaxy A23 5G tokok tűpontos kivágásokkal biztosítják, hogy a fényképezés egyszerű és élvezetes legyen, de akkor is jól védjék a lencséket, ha az asztalra, a táskánkba vagy az autónk egyik tartó rekeszébe tesszük a készüléket.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett