Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Samsung Galaxy A13 5G tokok
(Listázva 181 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 181 termékből

Samsung A13 5G tokok, gyors szállítással, saját raktárról, 1 munkanap alatt.

Hogyan választható ki az ideális Samsung Galaxy A13 5G tok?

A Samsung Galaxy A13 5G egy elérhető árú és könnyen hozzáférhető telefon Magyarországon, melyet az üveg előlapja és műanyag háza valamelyest véd a mindennapok viszontagságaitól. Hogy ne menjen tönkre egy esetleges leejtés miatt, érdemes beszerezni hozzá egy illeszkedő tokot, ami nagyobb védelmet nyújt neki.

A Samsung Galaxy A13 5G tok termékek a SmartDiszkont kínálatában is elérhetők, ahol raktárról kiszolgálva akár 1-2 napon belül nálunk is lehet a megrendelés.

Milyen az ideális Galaxy A13 5G tok?

A Samsung Galaxy A13 5G tok kiválasztásakor ügyelni kell arra, hogy a megfelelő modellhez való tokok közül válogassunk. Létezik ugyanis egy 4G-s változat is ebből a telefonból, aminek egy picivel nagyobb a kijelzője és pont annyival eltérők a méretei, hogy ne passzoljanak a tokok a másik típushoz.

A SmartDiszkont webáruházban a Galaxy A13 5G tokok külön alkategóriát kaptak, hogy elkerülhetők legyenek a félreértések.

A termékek között számos típus érhető el. A flip tokok behajtható előlappal rendelkeznek, ami ráhajtható a kijelzőre, így a telefon kevésbé karcolódik és porosodik. A szilikon Samsung tokok egyszerűbb modellek, a nagyon rugalmas és ellenálló szilikon könnyű védelmet nyújt az okostelefonok számára.

Az ütésálló Galaxy A13 5G tokok speciális kialakítást kaptak, aminek célja az erőhatások felvétele az olyan baleseteknél, mint például a telefon leejtése. Ilyenkor az erőt a tok felveszi, így minél kevesebb jut el a benne található telefonig, s ezért kisebb eséllyel sérül meg.

Akármelyik típust is részesítjük előnyben, nagy választék vár minket a színekből, formákból, mintázatokból és más jellemzőkből. Szinte nincs is olyan ötlet vagy kedvenc, ami ne jelenne meg az A13 5G tokokon, így igazán nem lehet okunk a panaszra. Ha sikerül kiválasztani a nekünk tetsző terméket, akkor már csak a kosárba kell dobni, és a futár rövid időn belül el is hozza nekünk.

Az új Samsung Galaxy A13 5G tok megvásárlásával nem csak a telefonunkat védhetjük a mindennapokban rá leselkedő veszélyektől, hanem egyéniségünket is kifejezhetjük a külvilág felé.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett