Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Apple Watch 42/44/45mm szíjak
(Listázva 186 db termék)

Rendezés
35 terméket néztél meg 186 termékből

Apple Watch 42/44/45mm szíjak (4/5/6/SE/7/8), gyors szállítással, akár másnapra. Minden termékünk saját raktáron!

Apple Watch 42/44/45mm szíjak (4/5/6/SE/7/8), gyors szállítással, akár másnapra. Minden termékünk saját raktáron!

Az Apple Watch termékek nem hiába népszerűek, egyszerre jelentik a minőséget, a megbízhatóságot és a jó megjelenést. Természetesen nem is lenne prémium amerikai ez a gyártó, ha a termékeihez ne lennének elérhetők nagy számban a különféle kiegészítők. Egész iparág dolgozik például azon, hogy Apple Watch szíjak sokasága legyen elérhető az egész világon, köztük persze Magyarországon is.

A SmartDiszkont kínálatában nagyon sokféle iWatch szíj található, melyek közül a 42 mm-es, 44 mm-es és 45 mm-es szíjak külön kategóriát is kaptak. Ennek segítségével még könnyebben kiválasztható a megfelelő változat, és mivel minden termék saját raktáron található, így akár 1 munkanapon belül megkaphatjuk a rendelésünket.

Mit kell tudni az Apple Watch szíj 44 mm, 45 mm és 42 mm modellek megrendelésekor?

Az Apple Watch szíjak megrendelésekor nagyon könnyű dolgunk van, mivel ezek a termékek rendkívül keresettek, ezért sokféle árucikk található készleten. Az Apple Watch szíj 44 mm-es változatban az egyik legkeresettebb méretet jelenti, de a termékek rugalmassága miatt a 41, illetve a 45 mm-es méretet is egyaránt lefedik a szíjak.

A SmartDiszkont kínálatában a legolcsóbb szíjak közé tartoznak szilikonból készített modellek, ezek azért is annyira keresettek, mert szinte nincs limitálva az, hogy milyen színben gyárthatók. Nem csak az egyszínű kivitelek népszerűek, hanem a különféle minták vagy átmenetek is.

A fonott mintázatú Apple Watch szíjak a textil anyagot imitálják, viszont nem pamutból vannak, így nem szívják be a bőrünk nedvességét. Könnyebben is tisztíthatók, ezért nagyon sokféle felhasználási módnál ideálisak.

Akik a bőrre esküsznek, azoknak is elérhető az Apple Watch szíj 44 mm / 45 mm / 42 mm méretben. Ez az anyag kiválóan alkalmas az okosóra szíjának elkészítéséhez, és exkluzív megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A fémből készült óraszíjakat kedvelőknek sem kell csalódniuk, a SmartDiszkont kínálatában ugyanis megtalálhatók a rozsdamentes acél iWatch szíjak, melyek hosszú időn át hűen szolgálhatják a mindennapokat.


Márkák

Válaszd ki a márkát, ha szeretnéd látni az összes terméket.

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@case.hu

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett