Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396200823

Xiaomi 13 Lite TPU gél flexibilis tok matt kék


Cikkszám: 5903396200823

Xiaomi 13 Lite TPU gél flexibilis tok matt kék


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A TPU gél flexibilis tok egy vékony kialakítású tok, amely flexibilis anyaghasználatával kiemelkedően könnyű és kényelmes használatot nyújt. A TPU gél anyaga rugalmas és tartós, így könnyen felhelyezhető és leválasztható a telefonról.

A tok vékony kialakítása azt jelenti, hogy minimális helyet foglal el, így nem növeli meg a telefon méretét vagy tömegét. Ez lehetővé teszi, hogy a telefonod még mindig kényelmesen elférjen a zsebedben vagy a táskádban anélkül, hogy bármilyen kellemetlenséget okozna.

A precíz kivágások és illeszkedés lehetővé teszik, hogy hozzáférj az összes porthoz, gombhoz és funkcióhoz a telefonodon anélkül, hogy le kellene venned a tokot. Ez kényelmes és praktikus megoldást nyújt a mindennapi használat során.

A könnyű felhelyezés és levétel a rugalmas TPU gél anyagnak köszönhetően egyszerű és időtakarékos folyamat. A tok könnyen hozzáigazítható a telefonodhoz, és biztosan tartja azt, miközben könnyen eltávolítható, ha szükség van rá.

A TPU gél flexibilis tok tehát ideális választás azok számára, akik könnyű, vékony és rugalmas védelmet keresnek a telefonjuk számára. A precíz kivágások és illeszkedés, valamint a könnyű felhelyezés és levétel tovább növeli a kényelmet és a használhatóságot.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett