Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 9490713931486 Márka: TECH-PROTECT

Samsung Galaxy A34 5G Tech-Protect Wallet fliptok virágmintás


Cikkszám: 9490713931486 Márka: TECH-PROTECT

Samsung Galaxy A34 5G Tech-Protect Wallet fliptok virágmintás


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Tech-Protect Wallet fliptok egy kifinomult és stílusos választás azoknak, akik egy praktikus és környezettudatos módon szeretnék védeni okostelefonjukat. Ez a tok kiváló minőségű környezetbarát bőr és TPU anyag felhasználásával készül, így nemcsak esztétikus, de tartós és fenntartható is.

Az elegáns és időtálló kialakításnak köszönhetően a Tech-Protect Wallet fliptok tökéletesen illeszkedik a készülékhez, és egyaránt megvédi azt a karcolásoktól és ütésektől. A bőr és TPU kombinációja egyedi stílust kölcsönöz a toknak, amely mind a mindennapi használatra, mind az üzleti vagy elegáns alkalmakra tökéletes választás.

A tok további előnye, hogy praktikus kártyatartókkal rendelkezik. Ezek a kártyatartók lehetővé teszik, hogy az eszköze mellett egyszerűen tárolhassa az általánosan használt bankkártyákat, igazolványokat vagy más fontos kártyákat. Így nincs szükség külön tárcára, és mindig rendelkezésre állnak azok a kártyák, amelyekre szüksége lehet.

A mágnespántos zárhatóság tovább növeli a tok kényelmét és biztonságát. Ez a zárrendszer könnyen nyitható és zárható, így az eszköz mindig védett marad, és nem kell aggódnia a véletlen kinyílás miatt.


Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett