Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 4894240174425 Márka: ESR

iPhone 15 Plus ESR Privacy kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: 4894240174425 Márka: ESR

iPhone 15 Plus ESR Privacy kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az Esr Privacy edzett üveg egy innovatív termék, amely egyesíti a hagyományos edzett üveg előnyeit egy további védőréteggel. Ez egy modern megoldás, amely jelentősen védi magánéletünket a mindennapi helyzetekben.

Az üveg fő jellemzője, hogy oldalról csökkenti a kijelző tartalmának láthatóságát. Az egyedi technológiák és speciális bevonatok használatának köszönhetően ez az üveg lehetővé teszi a látószög minimalizálását - a képernyőt csak az láthatja, aki közvetlenül ránéz.

Ezenkívül 0,3 mm vastagságú és 9H keménységű, ami elegendő a kijelző hatékony védelméhez, maga az üveg pedig nagy ellenálló képességgel rendelkezik a felületi karcolásokkal szemben.
Oleofób réteggel van bevonva, amely csökkenti az ujjlenyomatok képernyőn hagyásának mértékét.

A csomag tartalmazza a beszerelési tartozékokat, valamint a pozícionáló keretet, amely nagyon egyszerűvé és bárki számára elérhetővé teszi a telepítést. A keret lehetővé teszi a héj tökéletes elhelyezését a képernyővel, a többi tartozék pedig a buborék- és szennyeződésmentes telepítést szolgálja - ilyen termék felszerelése ekkora képernyőfelületre még soha nem volt ilyen egyszerű!

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett