Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339067373 Márka: BMW

iPhone 14 Plus BMW BMHCP14M22SOTK Silicone Slanted Stripes tok fekete


Cikkszám: 3666339067373 Márka: BMW

iPhone 14 Plus BMW BMHCP14M22SOTK Silicone Slanted Stripes tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11900 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A divatos tok az M Power csomaggal felszerelt BMW járművek sportos karakterére utal. A BMW márka minden részletében a luxus, a minőség, a precizitás és a tökéletesség szinonimája – mindezen tulajdonságok átkerültek a Silicone Slanted Strtripes kollekcióba. A kollekcióból származó tokok ideális ajánlat azok számára, akik egy jól ismert bajor márkával azonosítják magukat, és kiváló megjelenést és védelmet biztosítanak.
A tok minimalista vonalának gyártásához a legjobb minőségű rugalmas szilikont használtuk, amely tökéletesen sima és puha tapintású. A tok finomsága miatt a telefon tökéletesen illeszkedik a kézbe, és a legmagasabb használati kényelmet biztosítja. A tok belseje puha mikroszálas béléssel van bélelve, melynek köszönhetően iPhone-ja hátlapja hatékonyan védi a karcolásoktól és törésektől.
A tokot az M-csomag színében keresztben elhelyezett csíkok díszítik - ezek egy jól ismert autóipari konszern sportos karakterére emlékeztetnek, és felhívják a figyelmet a telefonra. A tok legmagasabb minőségét igazolja a BMW autóipari konszern fém emblémája, amely egyben a termék eredetiségének igazolása is.
A burkolat minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz és integrált gombokhoz, aminek köszönhetően nem jelent akadályt a készülék napi működésében. A finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól. A stílusos védőtokot úgy tervezték, hogy megvédje készülékét és elegáns megjelenést kölcsönözzen neki. A burkolat a készülékhez való precíz illeszkedésnek köszönhetően garantálja a készülék biztonságát ütésekkel és karcolásokkal szemben.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett