Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339122355 Márka: BMW

iPhone 14 Plus BMW BMHMP14MHCRS Silver Ring MagSafe tok átlátszó


Cikkszám: 3666339122355 Márka: BMW

iPhone 14 Plus BMW BMHMP14MHCRS Silver Ring MagSafe tok átlátszó


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A sportos karakterű modern tok az elit BMW márkától elvárható csúcskategóriás megjelenést kölcsönzi. A bajor autóipari konszern a világ egyik legexkluzívabb autógyártója, a kiváló megjelenés és a legmagasabb minőségi kidolgozás garanciája.
A Silver Ring MagSafe kollekció borítóinak jellegzetessége a minimalista dizájn, a praktikus használat szemmel látható hangsúlyozásával. Az exkluzív tokot egy jól ismert autóipari konszern kis logója díszíti, ami egyben a termék legmagasabb minőségének és hitelességének megerősítése is.
A tokot mágneses gyűrű díszíti az egyszerű és gyors töltés érdekében. A gyűrű színben szervesen illeszkedik a tok színéhez, így szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz neki. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel a mágneses töltéshez.
A tok gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel. A ház hátulja polikarbonáttal (PC) van megerősítve, amely biztosítja a tartósságot és a karcolásállóságot. A tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készültek, amely tökéletesen védi a telefont az ütésektől, ugyanakkor biztosítja a tok telefonhoz való könnyű rögzítését.
A finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett