Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339066604 Márka: BMW

iPhone 14 BMW BMHCP14S22RPSK Leather Seats Pattern ülésmintás tok fekete


Cikkszám: 3666339066604 Márka: BMW

iPhone 14 BMW BMHCP14S22RPSK Leather Seats Pattern ülésmintás tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A tökéletes tok a BMW márka rajongóinak, melynek köszönhetően iPhone-ja még különlegesebb lesz. A tartós, kiváló minőségű anyagokból készült stílusos és elegáns tok olyan emberek számára készült, akik nem csak az elegáns megjelenést, hanem a telefon védelmét is értékelik.
A huzat külső rétegét kiváló minőségű sima, dombornyomott és perforált bőr borítja – ez a kombináció elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz neki. A hátlap héja erős poliuretánból készült, ami növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülésektől. A rugalmas oldalak jól tapadnak a telefonhoz, így biztonságosan a kezében tarthatja a telefont. A burkolat minden szükséges kivágással rendelkezik a portokhoz és integrált gombokhoz, aminek köszönhetően nem jelent akadályt a készülék napi működésében.
A finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.
A Leather Seats Pattern kollekció tokja nagyszerű választás lesz minden BMW-szerető számára, aki értékeli az exkluzív megjelenést.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett