Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339111625 Márka: GUESS

iPad 10.2'' Guess 4G Stripe Allover tok rózsaszín (GUFC10PS4SGP)


Cikkszám: GUFC10PS4SGP Márka: GUESS

iPad 10.2'' Guess 4G Stripe Allover tok rózsaszín (GUFC10PS4SGP)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

23300 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A Guess divatház által jegyzett stílusos iPad tok tökéletes választás mindenkinek, aki szereti a divatos kiegészítőket. Ez a kiegészítő kötelező darab az igényes vásárlók számára, akik értékelik az eleganciát és a presztízst, szeretnének jól kinézni, ugyanakkor szeretnének biztosak lenni abban, hogy iPadjük teljes védelmet élvez.
Az elegáns iPad tok garantálja a készülék biztonságát a nem kívánt karcolásokkal és ütésekkel szemben. A tökéletes illeszkedés lehetővé teszi az esetleges ütések megfelelő csillapítását, miközben teljes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz.
A tok felépítése tartós poliuretánból készült, ellenáll a kopásnak és a külső tulajdonságoknak. A csúcsminőségű anyag tartós és ellenáll a sérüléseknek és karcolásoknak, ennek köszönhetően sokáig megőrzi esztétikus megjelenését. Az anyagot jellegzetes 4G nyomtatással díszítették, ami rendkívül luxusnak tűnik. A tok alsó pántján elhelyezett aranyszínű Guess logó nemcsak gyönyörű dekoráció, hanem szimbóluma és visszaigazolása is azoknak a termékeknek a kiváló minőségéről, amelyekért ez a jól ismert márka felelős.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett