Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5056304311460 Márka: Duracell

Duracell hálózati töltő adapter 2xUSB 2.4A 24W fekete


Cikkszám: 5056304311460 Márka: Duracell

Duracell hálózati töltő adapter 2xUSB 2.4A 24W fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

7600 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A hosszú várakozási idő, amíg eszközei megújulnak, már a múlté. Ez a hálózati töltő 2 USB-A porttal rendelkezik, így egyszerre két eszközt is könnyedén táplálhat. Gyorstöltést kínál 4,8 A áramerősséggel és akár 24 watt maximális teljesítménnyel. Kellemes tapintású anyagból készült, amely biztonságos és kényelmes fogást biztosít a töltő csatlakoztatásakor és kihúzásakor. Emellett kompakt és ergonomikus kialakítása is megkülönbözteti – így mindig magánál lehet.
A termék támogatja a 3,4A/5V-os gyorstöltést akár 17 watt teljesítménnyel. Így pillanatok alatt visszaállíthatja telefonja áramellátását. Többé nem kell a végtelenségig várnia, hogy berendezése ismét munkára készen álljon!
A töltő két USB-A kimeneti porttal rendelkezik. Ennek a megoldásnak köszönhetően akadálytalanul tölthet egyszerre például okostelefont és táblagépet. Többé nem kell várnia, amíg az egyik eszköz feltöltődik, hogy egy másikat csatlakoztathasson!
Ezzel még nincs vége a Duracell hálózati töltő előnyeinek. A termék túlmelegedés, túltöltés és rövidzárlat elleni védelemmel van ellátva, így gond nélkül használhatja.
A Duracell töltő széles körű kompatibilitást is kínál. Sikeresen csatlakoztathatja olyan eszközökhöz, mint például okostelefonja, táblagépe vagy vezeték nélküli fejhallgatója. Megjegyzés: az USB-kábel nem része a készletnek, külön kell megvásárolni.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett