Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004516 Márka: NEXT ONE

Apple Watch 4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm) Next One Athletic Loop óraszíj menta


Cikkszám: AW-41-ATL-MNT Márka: NEXT ONE

Apple Watch 4/5/6/7/8/SE (38/40/41mm) Next One Athletic Loop óraszíj menta


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

9400 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Bemutatjuk a NEXT ONE Adventure Loop-ot – a tökéletes tartozékot az Apple Watch-hoz, hogy a következő szabadtéri kalandjai során biztonságosan csatlakozhassa. A prémium nejlonszövetből készült és a NEXT ONE által tervezett Athletic Loop kényelmet és biztonságot nyújt órájának minden szabadtéri kalandja során.

A minőségi nylonszövetből készült Athletic Loop kényelmet és biztonságot nyújt az Apple Watch számára. Legyen szó nyújtásról, futásról, kerékpározásról, túrázásról, kempingezésről vagy mindennapi viseletről, a NEXT ONE Athletic Loop úgy lett kifejlesztve, hogy megbízható társ legyen minden szabadtéri kalandjában.

A bőrbarát anyag kényelmes illeszkedést biztosít, míg a légáteresztő anyag szárazon tartja a szíjat edzés közben, így mindig maximális kényelmet biztosít. A rozsdamentes acél hevederkampóval a NEXT ONE Athletic Loop szilárd és szoros fogást biztosít a csuklóméretének megfelelően, megkönnyítve a beállítást és biztonságos illeszkedést. 

Számos Apple Watch modellel kompatibilis, beleértve az Apple Watch Series 8, Apple Watch Series 7, Apple Watch SE (1st Gen 2020, 2nd Gen 2022), Apple Watch Series 6, Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 4, Apple Watch 3. sorozat, Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 1, beleértve a Nike+.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett