Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5900495046710

Xiaomi Redmi A1/Redmi A2 Smart Diva fliptok sötétkék


Cikkszám: 5900495046710

Xiaomi Redmi A1/Redmi A2 Smart Diva fliptok sötétkék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Smart Diva elegáns fliptok a modern stílus és a praktikum tökéletes kombinációját hozza el a mindennapokba. Ez a tok azoknak készült, akik értékelik a funkcionalitást és az exkluzív megjelenést. Legyen szó üzleti megbeszélésről, bevásárlásról vagy mindennapi használatról, a Smart Diva mindig stílust és védelmet nyújt készülékének.

Az egyedülálló puha szilikon és környezetbarát bőr anyagborítás tökéletesen kombinálja a tartósságot és a kényelmet. A tok esztétikus és kellemes tapintású, biztosítva a készülékének stílusos megjelenést. A puha szilikon és a bőr kombinációja hatékony védelmet nyújt a mindennapos használatból származó karcolások, ütések és egyéb sérülések ellen.

A tok belső felülete kártyatartóval van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy fontos kártyáit mindig magánál tartsa. Legyen szó bankkártyáról, igazolványról vagy vezetői engedélyről, mindig kéznél lesznek a Smart Diva fliptokban. Ez a praktikus megoldás kényelmes hozzáférést biztosít a kártyákhoz, miközben minimalizálja a szükséges táskában vagy pénztárcában való hordozást.

A Smart Diva fliptok tökéletesen illeszkedik készülékéhez, biztosítva a könnyű hozzáférést az összes port, gomb és funkció számára. Nem kell aggódnia a kényelmetlenség miatt, hiszen ez a tok minden szükséges kivágással rendelkezik, hogy zavartalanul használhassa telefonját.

Válassza a funkcionalitást és a minőséget a Smart Diva elegáns fliptokkal, és tegye mindennapjait még szebbé. Ez a tok a stílus és a védelem tökéletes kombinációja, kielégítve minden igényét.


Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett