Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303875542 Márka: UGREEN

Ugreen USB-C 3.0 adapter SATA 2.5'' meghajtóhoz, OTG, 50 cm (fekete)


Cikkszám: 6957303875542 Márka: UGREEN

Ugreen USB-C 3.0 adapter SATA 2.5'' meghajtóhoz, OTG, 50 cm (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

USB-C 3.0 adapter 2,5"-os SATA meghajtóhoz

Lepje meg magát villámgyors és stabil adatátvitellel az USB-C és 2,5" SATA portokkal rendelkező eszközök között. Az Ugreen adapter rendkívül nagy kapacitást támogat, akár 10 TB-ig. Kompatibilis a SATA HDD-vel és SATA SSD-meghajtókkal, ez biztos a napi rutinok leegyszerűsítése, lehetőségei kiterjesztése és korlátlan cselekvési szabadság biztosítása.


Sok funkció

A CM308 adapter könnyedén javítja a lemezmeghajtó működését és munkáját, és lehetővé teszi különféle fájlok másolását és visszakeresését minden gond nélkül. Bármikor, korlátozások nélkül rögzítheti és biztonsági másolatot készíthet kedvenc sorozatairól, filmjeiről és zenéiről. Ez egy nagyszerű megoldás a számítógép memóriájának nagymértékű bővítésére is.


Kényelmes működés

A kivételesen intuitív telepítés lehetővé teszi a konzol, router, laptop vagy TV gyors és hatékony csatlakoztatását. A gyakran használt csatlakozóknak köszönhetően Windows 10/8/7, Mac OS és Linux operációs rendszereken is működhet. A mobiltartozék emellett támogatja az OTG funkciót is, amely az SSD egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé közvetlenül a telefonhoz, konverter nélkül.


Kézművesség

Az Ugreen többfunkciós adapter tartós, mégis rugalmas, kiváló minőségű USB-kábellel van felszerelve. A biztonsági funkciók széles skálája szolgálja a meghajtó és a csatlakoztatott berendezések védelmét, minimalizálva a túlmelegedés, a rövidzárlat vagy a túlzott áramfeszültség kockázatát. Mindezt a legjobb és mindenekelőtt stabil adatátvitel érdekében.


Leírás

MárkaUgreen
ModellCM308
FelületUSB-C 3.0
Kompatibilitás2,5" HDD/SSD
Átviteli sebesség5 GB/s
SzínFekete
Vezeték hossza50 cm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett