Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303865550 Márka: UGREEN

Ugreen US299 USB-A - Lightning 90 fokban döntött kábel, 2.4A, 1m (piros)


Cikkszám: 6957303865550 Márka: UGREEN

Ugreen US299 USB-A - Lightning 90 fokban döntött kábel, 2.4A, 1m (piros)


Webáruház raktár

Várható érkezés: 2039. 01. 01.

Érkezés alatt

Utolsó ismert ár:

8600 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Lightning-USB-A szögkábel UGREEN US299, 2,4A, 1m (piros)
A praktikus kialakítású funkcionális kábel garantálja a maximális kényelmet intenzív játék közben. A csatlakozó és a kábel közötti tökéletes derékszög nagyszerű megoldás a mobiljátékok szerelmeseinek és egyebeknek. A 2,4A-es gyorstöltési technológiának köszönhetően egy idő után teljes akkumulátort élvezhet. Az US299 480 Mbps-os adatátvitelt is lehetővé tesz. A termék iPhone, iPad és iPod készülékekkel kompatibilis.


Átgondolt tervezés
Az US299-et úgy tervezték, hogy kényelmesen pihenjen kedvenc stratégiai játékával. A dugó speciális formája nem akadályozza meg mozgásaidat játék közben, így minden helyzetben korlátlan szabadságot garantál. Az általánosan használt kábelekhez képest ez a modell teljes mértékben véd a mechanikai sérülésektől. A megfelelően felszerelt csatlakozó emeli a színvonalat és növeli a kényelmet


MFi minősítés
A kábel MFi-tanúsítványt kapott. Tehát van egy ellenőrzött sorozatszáma és az Apple által kiadott jogosultsági chip. Többé nem kell aggódnia eszközei biztonsága miatt!


Biztonságos töltés
Biztosítsa okostelefonja azonnali feltöltését anélkül, hogy aggódnia kellene bármilyen meghibásodás miatt. Az US299 maximum 2,4 A áramerősséggel működik. Sőt, hatékonyan 480 Mb/s sebességgel viheti át fájljait, és egyszerre töltheti fel eszközeit. Csodálja meg az UGREN márka által kínált kiemelkedő teljesítményt.


Szilárd kivitel
A gondos kidolgozás a tartós anyagokkal kombinálva minden bizonnyal sikeres kombináció, amely lehetővé teszi, hogy még évekig élvezhesse az US299 kábel tulajdonságait. A ház alumíniumötvözetből készül, amely a teljes ellenállásért felelős. A nejlonszövés megerősítése javítja a tartósságot, megvédi a kábelt a sérülésektől.


GyártóUGREEN
ModellUS299
JellemzőkGyors töltés, adatátvitel
Jelenlegi2,4A (max.)
Adatátviteli sebesség480 Mbps
KompatibilitásiPhone, iPad, iPod
AnyagAlumínium
MagRézhuzal, ónozva
Hossz1 m
SzínPiros

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett