Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303884223 Márka: UGREEN

Ugreen NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F / FTP, 1.5m (fekete)


Cikkszám: 6957303884223 Márka: UGREEN

Ugreen NW150 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.7, F / FTP, 1.5m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

RJ45 Cat 7 UGREEN NW150 hálózati kábel
Módot keres az internet még gyorsabb és kényelmesebb elérésére? Próbálja ki az UGREEN NW150 hálózati kábelt, amely akár 10 Gbps átviteli sebességet biztosít, és kompatibilis a legtöbb RJ45 porttal felszerelt eszközzel. A rézkábel és az aranyozott csatlakozók felelősek a megbízható, gyors és stabil csatlakozásért, a nejlonfonat pedig a termék kivételes tartósságát garantálja.


Még gyorsabb átvitel
A Cat 7 kategóriájú hálózati kábel akár 10 Gbps átviteli sebességet tesz lehetővé. Ez azt jelenti, hogy segítségével könnyedén nézhetünk filmeket, tölthetünk le és vihetünk át fájlokat, sőt még dinamikus játékokat is játszhatunk. Mindez nem csak otthon, hanem munkahelyen is tökéletessé teszi a terméket. Az UGREEN gyors kapcsolatot biztosít Önnek, ahol szüksége van rá.


Széleskörű kompatibilitás
Egy másik ok, amiért az NW150 ideális számos alkalmazáshoz, a széleskörű kompatibilitása. Ez az univerzális kábel a legtöbb beépített RJ45 porttal rendelkező készülékhez illeszkedik. Például a legkisebb probléma nélkül csatlakoztathatja modemhez vagy útválasztóhoz, laptophoz, asztali számítógéphez, hálózati nyomtatóhoz, PlayStation 4 konzolhoz vagy kapcsolódobozhoz.


Továbbfejlesztett kialakítás
Mi teszi az UGREEN NW150 kábelt ilyen lenyűgöző teljesítményre? Gondosan átgondolt kialakítása! A rézkábel a gyors és stabil jelátvitelért felel, míg a 2 rétegű alumínium árnyékolás kiküszöböli az interferenciát és azt jelenti, hogy nem kell aggódnia a csatlakozási problémák miatt. A PVC köpeny és a nejlonfonat védi a termék finom belsejét a sérülésektől.


Lenyűgöző tartósság
Ez az egyedülálló kábel hosszú ideig tökéletes szolgálatot tesz Önnek. A kábel és a dugó közötti csatlakozási pont 7 mm-es csatlakozóval van rögzítve. Az aranyozott csatlakozókat rendkívül alacsony kopásállóság jellemzi, a nylon fonat pedig nemcsak a hajlítással és egyéb sérülésekkel szemben, hanem a változékony időjárási viszonyoknak is ellenáll. Ezáltal a kábel kültéri használatra is alkalmas.


MárkaUGREEN
ModellNW150
Átviteli sebességAkár 10 Gbps
Sávszélesség600 MHz
Alapértelmezett30AWG
HuzalRéz
CsatlakozókRJ45
Szabványos kábelezés568B
Átmérő5,5 mm
Hossz1,5 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett