Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303884018 Márka: UGREEN

Ugreen HD140 HDMI 2.1 kábel, 8K 60Hz, 1m (fekete)


Cikkszám: 6957303884018 Márka: UGREEN

Ugreen HD140 HDMI 2.1 kábel, 8K 60Hz, 1m (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

HDMI-kábel UGREEN HD140 - láss még többet

Az UGREEN HD140 HDMI-kábel kiváló képminőséget biztosít akár 8K-ig. A 48 GB/s-os átviteli sebesség és a széles körű kompatibilitás rendkívül kellemessé teszi a használatát. A HDR technológia felejthetetlen vizuális élményben lesz része, a termék elkészítéséhez felhasznált kiváló minőségű anyagok pedig jelentősen meghosszabbítják élettartamát.

 

 


 

Nézze meg kedvenc filmjeit akár 8K felbontásban is

Az akár 8K felbontás kiváló képminőséget garantál. Kedvenc filmjei és sorozatai szinte életre kelnek a szeme előtt. A legapróbb részletet is könnyedén láthatja. A nagy képernyőn megjelenő képek még soha nem voltak ennyire valósághűek!

 

 


 

Felejtsd el az átviteli késéseket

A HDMI2.1 használata igazán lenyűgöző átviteli sebességet tett lehetővé. Akár 48 GB/sec is lehet! A késések, jelkiesések és hasonló problémák többé nem fognak zavarni – az UGREEN HD140 csak rossz memóriává teszi őket.

 

 


 

Élvezze a HDR-képek gazdagságát

Élvezze a HDR kép kiváló minőségét. Tekintse meg a csodálatos kilátást teljes dicsőségében. Az élénk színek és a gazdag részletek közelebb vannak, mint gondolná – próbálja ki ezt a praktikus HDMI-kábelt, és nézze meg, milyen jól néznek ki a filmek, sorozatok vagy fényképek.

 

 


 

Hihetetlenül kompatibilis

A termék sokféle eszközzel kompatibilis. Segítségével többek között játékkonzolt vagy laptopot csatlakoztathat tévéhez vagy projektorhoz. Függetlenül attól, hogy milyen berendezést használ, nagyszerű képminőséget élvezhet a nagy képernyőn.

 

 


 

Meglepően hosszú élettartam

A nikkelezett kötések korrózióállóak és hosszú élettartamúak. A készülékhez csatlakoztatva biztonságosan a helyükön maradnak, nem lazulnak meg és nem esnek ki. A fonott bevonat nagyon tartóssá teszi a kábelt – semmiféle hajlítás vagy nyúlás nem károsítja. Így hosszú ideig élvezheti funkcionalitását.

 

 

Leírás




MárkaUGREEN
NévHDMI2.1 AM/M kábel fonással
ModellHD140
CsatlakozóNikkelezett
KarmesterÓnozott réz
Felbontás8K@60Hz, 4K@120Hz
Hossz1 m

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett