Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5906961913579 Márka: TelForceOne

Szilikon tok Samsung Galaxy A06 fekete


Cikkszám: GSM187986 Márka: TelForceOne

Szilikon tok Samsung Galaxy A06 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A szilikon tokok matt felülettel rendelkeznek , amely nemcsak eleganciát ad, hanem biztos fogást is biztosít, és csökkenti annak kockázatát, hogy a telefon véletlenül kicsússzon a kezéből. A kényelem jegyében készültek, így textúrájuk kellemes tapintású , így még élvezetesebbé teszi a telefon használatát.

 
A finom mikroszálas bélés további védelmet nyújt a karcolásokkal szemben, és minimálisra csökkenti a burkolat sérülésének kockázatát . A kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően a szilikon tokok ellenállnak az elszíneződésnek és a sérüléseknek, így hosszú ideig megőrzik vonzó megjelenésüket.

A tokok precízen kivágott nyílásokkal rendelkeznek az összes port és kamera számára, lehetővé téve a telefon összes funkciójának könnyű elérését a tok eltávolítása nélkül. Szilárd védelmet nyújtanak a telefonnak és kameráinak, biztosítva a készülék megfelelő védelmét.


Tökéletesen illeszkedik a kiválasztott telefonmodellhez, a készülék minden részletét hibátlan lefedéssel. Nem korlátozzák a vezeték nélküli töltők funkcionalitását, és kompatibilisek a legtöbb autós tartóval, így még utazás közben is biztosítják a készülék teljes funkcionalitását.

Több színváltozatban kapható matt felülettel.

Kompatibilitás
Telefonok / okostelefonok: Samsung
Galaxy A06 

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett