Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920075776737 Márka: Sonoff

Sonoff L2-C adapter és távirányító LED szalagokhoz


Cikkszám: 6920075776737 Márka: Sonoff

Sonoff L2-C adapter és távirányító LED szalagokhoz


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

6500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Sonoff L2-C LED fényszalag vezérlő

A Sonoff L2-C egy praktikus készlet, amely lehetővé teszi az RGB LED L2 fényszalag testreszabását és kényelmes, távolról történő vezérlését. A csomagban találsz egy eWeLink alkalmazással kompatibilis Wi-Fi vezérlőt, valamint egy 24 gombos távirányítót, mellyel távolról vezérelheted a lámpáidat. Változtassa meg a fény színeit, és fedezze fel az L2-C által kínált összes lehetőséget!

 

Távolságszabályozás az eWeLink alkalmazással

A Wi-Fi vezérlő lehetővé teszi, hogy párosítsa L2 fényszalagját az eWeLink alkalmazással, amellyel bárhonnan vezérelheti a világítást – nem csak otthonról, hanem például munkahelyről vagy egy tengerentúli szállodából is. Használatával ellenőrizheti, hogy a lámpa ég-e, be- vagy kikapcsolhatja, és bármikor módosíthatja a paramétereit. Csak néhány érintés telefonján vagy táblagépén!

 

Kompatibilis az intelligens asszisztenssel

Az L2-C lehetővé teszi a világítás hangutasításokkal történő vezérlését is. A Wi-Fi vezérlő kiemelkedik az Amazon Alexa és a Google Assistant kompatibilitásával. Még csak fel sem kell állnia a székből ahhoz, hogy fel- vagy kikapcsolja a villanyt – elég néhány egyszerű szó.

 

Fedezze fel a távirányító lehetőségeit

A mellékelt távirányító számos érdekes lehetőséget is kínál. Használatával nem csak be- vagy kikapcsolhatja a lámpát, hanem a fényerejét és színét is beállíthatja. A teljes irányítás kéznél van – használja ki ezt a praktikus Sonoff készüléket, és vigyen be egy kis színt otthonába.

 

Érdekes módok sorozata

Ez nem a vég! Az L2-C lehetővé teszi az L2 LED szalag zenével való szinkronizálását, így például egyedi hangulatot teremthet egy bulin. Több világítási mód és barkácsolási mód közül is választhat, amelyek lehetővé teszik a saját, személyre szabott beállítások elvégzését.

 

Leírás

 

MárkaSonoff
ModellL2-C
Súly0,07 kg
Méretek5,5x9,5x2,7 cm
Bemeneti feszültségDC 5-24V
VezérlésIR 24 gombbal
AnyagABS V0 (tűzálló)
WiFi szabvány802,11 b/g/n 2,4 GHz
KompatibilitásAmazon Alexa, Google Asszisztens
AlkalmazáseWeLink

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett