Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157003793 Márka: NEXT ONE

Next One Hardshell, kemény tok MacBook Pro 16 Retina Display 2021-hez Safeguard Smoke Black


Cikkszám: AB1-MBP16-M1-SFG-SMK Márka: NEXT ONE

Next One Hardshell, kemény tok MacBook Pro 16 Retina Display 2021-hez Safeguard Smoke Black


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Minden védelem, amire a Mac-nek szüksége van.
A NEXT ONE által tervezett hardshell laptoptok a legjobb védelmet nyújtja Mac gépnek. Ultravékony, de a legjobb védelmet nyújtja, könnyen fel- és levehető, de teljes hozzáférést biztosít a Mac összes portjához.
Tartós kemény tok MacBook Pro 16” Retina Display 2021-hez, amely véd a karcolásoktól, defektektől és horpadásoktól. Biztonságos kapcsokkal és gumírozott lábakkal, amelyek megakadályozzák a csúszást.
Tartós, vékony védelem: A ház elég erős és tartós ahhoz, hogy megvédjen szinte minden olyan mindennapi eseménytől, ami MacBookoddal történhet, beleértve a karcolásokat, horpadásokat és defekteket. A polikarbonát anyagok gondoskodnak arról, hogy a MacBook tok soha ne sárguljon el, emellett tartós védelmet nyújt Mac számítógépének.
Biztonságos kapcsok: a kapcsok rögzítik a tokot a jobb, nagyon biztonságos tartás érdekében. Csak rögzítse, és ott is marad. Egyedi klipek a MacBookon való elhelyezéshez, könnyen fel- és levehető.
Úgy illeszkedik, mint egy kesztyű: a kétrészes kialakítás rendkívül pontosan illeszkedik, anélkül, hogy akadályozná a hozzáférést a portokhoz. Pattintható kialakítás, könnyű fel- és leszerelés; teljesen szellőző a hőelvezetés érdekében. Teljes hozzáférés az összes porthoz és funkcióhoz
Az ultravékony: a könnyű, kemény héjú ház vastagsága 1,1 mm. Nincs kivágott logó, az átlátszóság színenként eltérő
Földön marad: a kiváló minőségű gumilábak sima felületet és kényelmes érzetet biztosítanak, miközben megakadályozzák a csúszást bármilyen felületen, és stabilan tartják MacBookodat csúszásmentes alappal, hőszellőzőnyílásokkal és minden porthoz való teljes hozzáféréssel. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett