Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157003090 Márka: NEXT ONE

Next One 15W vezeték nélküli gyorstöltő MagSafe-kompatibilis (MGSF-WL-CHR)


Cikkszám: MGSF-WL-CHR Márka: NEXT ONE

Next One 15W vezeték nélküli gyorstöltő MagSafe-kompatibilis (MGSF-WL-CHR)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

15800 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett MagSafe vezeték nélküli töltő alkalmas iPhone-ja gyors vezeték nélküli töltésére. A telefon hátuljához rögzítve a tökéletesen elhelyezett mágnesek akár 15 W vezeték nélküli töltést biztosítanak.

Qi-tanúsítvánnyal rendelkező töltő: A NEXT ONE MagSafe töltő megőrzi a Qi töltési szabvánnyal való kompatibilitását, így iPhone 8 vagy újabb készülékek, valamint vezeték nélküli töltődobozzal rendelkező AirPods vezeték nélküli töltésére is használható.

Az optimális töltési élmény érdekében ajánlatos egy 20 W-os NEXT ONE hálózati adaptert vásárolni (külön megvásárolható).

Prémium anyagok: alumíniumötvözet, PC és üveg felhasználásával készült ez a fantasztikus termék, amelyet az eszköz töltésére terveztek.

Biztonságos és megbízható: beépített intelligens chip, amely megakadályozza a túltöltést, a túlmelegedést, a rövidzárlat elleni védelmet és az idegentest-észlelést, hogy megvédje eszközeit.

Mágneses igazítás: a Mag-Safe technológia tökéletesen rögzül és középre helyezi a töltőtekercset az iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, iPhone SE (2nd Gen, 3rd Gen), iPhone 13 hátoldalán, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Mini és iPhone 12 Pro Max. Az erős adszorpció robusztus és nem esik le.

2 az 1-ben kialakítás: Töltés közben élvezheti telefonját, pl. filmeket nézhet, játszhat, könyveket olvashat vagy időt tölthet.

Tokbarát: kompatibilis a MagSafe tokkal. Közvetlenül a MagSafe tokon keresztül tölthető. Ha iPhone/AirPods tokja nem MagSafe-el készült, vegye ki a töltéshez.

Jellemzők:

• Bemeneti feszültség: 5V-2A, 9V-1,67A, 12V-1,5A

• Kimeneti feszültség: 5W / 7,5W / 10W / 15W

• A termék mérete: 70 mm * 70 mm * 8,5 mm

• Súly: 65 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett