Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339066420 Márka: BMW

iPhone 14 Pro BMW BMHCP14L22RBDK Leather Blue Dots tok fekete


Cikkszám: 3666339066420 Márka: BMW

iPhone 14 Pro BMW BMHCP14L22RBDK Leather Blue Dots tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

14000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A BMW által licencelt ízléses telefontok egy elegáns és stílusos tok klasszikus fekete színben. A tok nagyon precízen készült, minőségi anyagokból készült, védik a készüléket a sérülésektől, karcolásoktól, portól.

A borítás külső rétegét kiváló minőségű ökológiai bőr borítja, amely elegáns megjelenést kölcsönöz neki, és megóvja a telefont a kopástól és a karcolásoktól. A tok hátlapja ráadásul polikarbonáttal lett megerősítve, ami növeli az ütésállóságot és védi a telefont az esetleges sérülésektől. A TPU-ból készült rugalmas oldalak jó fogást biztosítanak, ami lehetővé teszi a telefon biztonságos kézben tartását.
A finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.

A külső anyagot domború, apró kék pöttyök csíkja és varrása díszíti, mely egyedi karaktert kölcsönöz a toknak. A hátlapon BMW márka embléma is található, amely elegáns stílust ad az egésznek.

A Leather Blue Dots kollekcióból származó tok nagyszerű választás lesz minden BMW-szerető számára, aki nem csak az elegáns megjelenést, hanem a telefon védelmét is értékeli.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett