Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 194253345480 Márka: Apple (Original)

iPhone 14 Plus bőrtok umbra (MPPD3ZM/A) Apple gyári MagSafe-rögzítésű


Cikkszám: MPPD3ZM/A Márka: Apple (Original)

iPhone 14 Plus bőrtok umbra (MPPD3ZM/A) Apple gyári MagSafe-rögzítésű


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

31000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az iPhone 14 Plushoz tervezett, MagSafe-rögzítésű Apple bőrtok extra védelmet nyújt, és egyben stílusos kiegészítője a telefonodnak.

A tok kiváló minőségű, különleges cserzésű és festésű bőrből készül, így lágy tapintású külső felülete az idő múlásával természetes módon nyeri el patináját. Egy pillanat alatt bepattan a helyére, ahogy felteszed, és úgy védi az iPhone-odat, hogy az nem tűnik tőle vastagabbnak.

Beépített mágnesek illesztik tökéletesen az iPhone 14 Plusra, így feltenni és levenni is minden alkalommal fantasztikusan gyors és kényelmes. A pontosan illeszkedő mágnesekkel a vezeték nélküli töltés gyorsabb és egyszerűbb, mint valaha. Ha töltened kell a telefonodat, csak hagyd rajta a tokot, és pattints rá egy MagSafe töltőt, vagy helyezd egy Qi-kompatibilis töltőre.

A tervezési és gyártási folyamat részeként ez a tok több ezer órányi tesztelésen esik át – ahogy az az Apple saját tervezésű tokjainál megszokott. Így nemcsak remekül mutat, de a karcolásoktól és az ütődésektől is megvédi az iPhone-t.

Ez a kiváló minőségű, rugalmas bőrből készült tok megvédi az iPhone-odat. Természetes anyagán egy finom bőrövhöz hasonlóan egyedi redőket és mintázatot is felfedezhetsz, és idővel gyönyörű patinát is kaphat. A MagSafe kiegészítők használata idővel csekély nyomot hagy rajta. Ha aggódnál emiatt, érdemes inkább szilikontokot vagy átlátszó tokot választanod az iPhone 14 Plushoz.

Kompatibilitás
iPhone 14 Plus

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett