Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004301 Márka: NEXT ONE

iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) Next One Rollcase tok Pencil tartóval fekete


Cikkszám: IPAD-10GEN-ROLLBLK Márka: NEXT ONE

iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) Next One Rollcase tok Pencil tartóval fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

13500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett tok az iPad 10. generációs, 10,9 hüvelykes (2022) készülékhez megvédi eszköze kijelzőjét és az Apple Pencilt a karcolásoktól és a balesetektől. Ujjlenyomat-mentes, strapabíró és puha szilikonból készült, hogy csak néhányat említsünk a termékmeghatározó tulajdonságok közül, emellett kényelmes és kellemes betekintési szögeket biztosít az Ön kényelme érdekében.

Kompatibilitás:  kizárólag az iPad 10. generációs 10,9 hüvelykes (2022) számára készült

Megtekintési és gépelési állvány mód:  erős mágneses kapcsolat, amellyel stabil nézegető állványt hozhat létre táblagépe számára. Két szög áll rendelkezésre a megtekintési és gépelési igények kielégítésére. Kerülje el az ízületi fájdalmakat, és szabadítsa fel a kezét más szórakozásra. Nézet mód.

iPad ceruzatartó:  beépített Apple ceruzatartó, könnyedén megragadja a ceruzát , amikor csak akarja, és könnyedén hordozhatja ceruzáját készülékével. Apple Pencil töltés a tok kinyitása nélkül  

Automatikus ébresztés/alvás:  beépített mágnescsík, automatikusan felébreszti vagy elalvásba helyezi a táblagépet, amikor a fedelet kinyitják és becsukják. Védi és meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Kiváló minőség:  puha szilikon anyag. A tartós TPU anyagból készült tok védelmet nyújt az ujjlenyomatok, ütések, karcolások és por ellen. Vékony/könnyű kivitel. A szintetikus külső és a sima belső átfogó védelmet nyújt iPadjének. Hőleadás. Típus mód. Fokozott ütésvédelem. Anti-ujjlenyomat. Tökéletes ajándék minden Apple szerelmes számára.

Könnyű hozzáférés az összes vezérlőhöz és funkcióhoz:  tökéletes kivágások a hangszórókhoz, a kamerához és más portokhoz. 


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett