Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6427157004295 Márka: NEXT ONE

iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) Next One kijelzővédő üvegfólia


Cikkszám: IPAD-10GEN-GLS Márka: NEXT ONE

iPad 10.9'' 2022 (10. generáció) Next One kijelzővédő üvegfólia


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

12700 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

A NEXT ONE által tervezett iPad biztonsági üveg védi iPad 10. generációs képernyőjét a karcolásoktól és ütésektől. 

A NEXT ONE edzett üveg kijelzővédő fóliák könnyűek, de kemények, egyszerűek, de megbízhatóak. A felhasználónak nem kell többé aggódnia az ujjlenyomatok miatt.

Kompatibilis az iPad 10. generációs 10,9 hüvelykes (2022) készülékkel.

Nagy érzékenység és átlátszóság:  mindössze 0,33 mm vastag, lekerekített élekkel, így nagy érzékenységgel és átlátszósággal rendelkezik, és elég jól kompatibilis a NEXT ONE Scribble Pen-nel. Maximális érintésérzékenység.

Rendkívül nagy keménység:  ellenáll a karcolásoknak akár 9H keménységű edzett üveg. Nagy átlátszóság és nagy érzékenység. Oleofób nanobevonat. Ultravékony edzett üveg. Karc- és törésgátló.

Könnyen felszerelhető:  pormentes, ujjlenyomatmentes, egy gombnyomással rendkívül egyszerű telepítés, buborékmentes. Ütésálló, olaj- és ujjlenyomat-mentes. Az edzett üvegfólia rendkívül könnyen felhelyezhető, és zökkenőmentesen csatlakozik az iPad 10,9 hüvelykes képernyőjéhez, ha követi az 5 lépéses telepítőkészletet.

Egyszerű alkalmazás:  törölje le a készülék képernyőjét a „Tisztító törlőkendővel”. Használja a „Poreltávolító matricát” a megmaradt részecskék felszedéséhez. Húzza le a „Label 1” védőfóliát az üvegvédő készletről az applikátortálcán belül. Helyezze az applikátortálcát lefelé és megfelelően a készülék tetejére. Felhívjuk figyelmét, hogy a nyíl matricának felfelé kell néznie. Tartsa lenyomva a nyílmatricát a középső részén 3 másodpercig, hogy az üvegvédő megfelelően rögzüljön a készüléken. Húzza le a nyílmatricát, miközben lenyomva tartja a tálcát. Ezután távolítsa el a tálcát.

A kiskereskedelmi csomag tartalma : 1xPack edzett üveg képernyővédő fólia, tisztítókendő, poreltávolító pálca, vezetőpálca, használati utasítás, kártya.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett