Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 8596311210907 Márka: Tactical

Honor X8a Tactical Pylo TPU tok átlátszó


Cikkszám: 8596311210907 Márka: Tactical

Honor X8a Tactical Pylo TPU tok átlátszó


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Ez a tok tervezésében és kivitelezésében a részletekre összpontosít. A sarkainál elhelyezett fokozott megerősítés stratégikusan kialakított csillapító rendszert hoz létre, amely hatékonyan képes ellensúlyozni és tompítani az oda érkező mechanikai sérüléseket. Ezáltal készüléke még jobban védett lesz, és Ön biztos lehet abban, hogy tokja minden helyzetben megállja majd a helyét.

A tok pontosan illeszkedik készülékére, ennek köszönhetően nem csak a védelem magas szintjét garantálja, hanem a készülék megjelenését is kiemeli. Az illeszkedési pontok gondos tervezése révén könnyen hozzáférhet minden portnak, gombnak és funkciónak anélkül, hogy le kellene vennie a tokot.

A praktikus kialakításnak köszönhetően a tok könnyen felhelyezhető és eltávolítható, így Ön gyorsan és egyszerűen tudja cserélni vagy tisztítani a tokot.

A kamera rész biztonsága számunkra is kiemelten fontos. A tok olyan védelmet nyújt a kamera résznek, amely megakadályozza a karcokat és ütéseket, miközben nem befolyásolja a kamerák teljesítményét vagy képminőségét.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett