Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6923520269396 Márka: Edifier

Edifier R19BT 2.0 bluetooth hangszórók (fekete)


Cikkszám: R19BT Márka: Edifier

Edifier R19BT 2.0 bluetooth hangszórók (fekete)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

19600 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Edifier R19BT 2.0 hangszóró

Döntsön a csúcsminőségű hangzás és a stílusos kialakítás kombinációja mellett. Az Edifier R19BT 2.0 2,75 inches hangszóróval lett felszerelve, ami kiemelkedő a 2W + 2W-os teljesítményével és tiszta, részletgazdag hangzást biztosít. Háromféleképpen is csatlakoztathatja hozzá az eszközeit: USB vagy AUX kábellel, valamint Bluetooth 5.3-al is, emellett pedig fejhallgató kimenet is található rajta.


Csúcsminőségű hangzás

Élje át a felejthetetlen zenei élményt! Az R19BT 2,75 inches hangszóróval lett felszerelve, ami kiváló hangminőséget biztosít. Emellett az okos kialakításának köszönhetően a jobb és bal hangszórók azonos hangerőn szólnak, aminek köszönhetően tökéletes egyensúlyban lesz a hangzás, valamint mindkettő felfelé néz, így a hang optimálisan elér majd a füléhez. Ezen kívül egy Bass Reflex port is található a hangszóró elején, ami mély, erőteljes basszust biztosít.


Többféle csatlakozási lehetőség

Élvezze a szabadságot! Az R19BT támogatja a Bluetooth 5.3-at, így vezeték nélkül csatlakoztathatja hozzá a kiválasztott eszközeit és nem kell aggódnia a jelátviteli problémák miatt. Emellett a beépített hangkártyának köszönhetően egy USB kábellel csatlakoztathatja hozzá a számítógépét, de az AUX kábelt is használhatja. Ennek használatával többféle eszközt is csatlakoztathat a hangszóróhoz, például a telefonját is.


Felhasználóbarát

Az R19BT nem csak nagyszerűen szól, hanem a használata is rendkívül egyszerű! Az egyik oldalán egy 25 mm-es tárcsa található, amivel ki- vagy bekapcsolhatja a hangszórót, valamint a hangerőn is állíthat. Az Edifier-el minden, amire szüksége van csak egy gombnyomásra van! A hangszóró egyik oldalának elején egy jack kimenet is található, így hogyha szeretné, akkor a fejhallgatóját is bármikor csatlakoztathatja hozzá.


Lenyűgöző design

Döntsön a funkcionalitás és az esztétika tökéletes kombinációja mellett! Az R19BT nem csak a kiváló hangminőségével fogja Önt lenyűgözni, hanem az egyszerre modern és elegáns designjával is. A fekete színe és az egyszerű designja eredeti, stílusos karaktert kölcsönöz neki, így tökéletes kiegészítője lesz bármilyen helyiségnek. Emellett az olyan részletei, mint például a fehér porfogó a hangszórókon, izgalmas vizuális élményt biztosítanak!


A készlet tartalma

  • Hangszóró
  • 3.5mm-es audió kábel (0.8m)
  • Felhasználói kézikönyv

Specyfikacja:

MárkaEdifier
ModellR19BT
SzínFekete
Hangszóró2.75″
CsatlakozásVezetékes / vezeték nélküli
InterfészBluetooth 5.3, USB hangkártya, AUX
Fejhallgató kimenetIgen
Kimeneti teljesítmény2W + 2W
Frekvenciaválasz8Hz-19kHz
Zajszint≤25dB(A)
Bemenet5V-1A
SúlyKb. 1.35kg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett