Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972086390617 Márka: Dreame

Dreame D9 robotporszívó (RLS5-WH0)


Cikkszám: RLS5-WH0 Márka: Dreame

Dreame D9 robotporszívó (RLS5-WH0)


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

145100 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Külön megvásárolható kiegészítők

Dreame D9 - Az újgenerációs takarítórobot

A Dreame D9 egy továbbfejlesztett takarítórobot kombinálja a hasonló eszközök legjobb tulajdonságait.Akár 3000 Pa szívóerejével, a porszívás és felmosás kombinálásával, intelligens szobaszkennerével és modern LDS lézernavigációs rendszerével garantál precíz és hatékony takarítást otthonában. 13 szenzorának köszönhetően az eszköz könnyedén alkalmazkodik otthonához. A D9 meglepően magas, akár 150 perces üzemidővel dolgozik.

 


 

Pontosan feltérképezi otthonát

A korszakalkotó SLAM algoritmusnak és az LDS 3.0 navigációs technológiájának a robot pillanatok alatt precízen térképezi fel a helyiséget, minden akadályról és a helyiség sajátosságairól, hogy optimális takarítási útvonalat készítsen. A Dreame D9 akár három szint teljes térképét képes eltárolni. Könnyedén áthalad olyan akár 20 mm-es akadályokon, mint a küszöb vagy a szőnyeg. Szinte semmi nem állíthatja meg!

 


 

Szerkeszthető térképeket tárol

A térképszerkesztés funkcióval testreszabhatja a robotporszívó működését. Elnevezhet és feloszthat helyiségeket, a takarítást pedig beütemezheti az így kapott zónákban. Többek között ráadásul még arra is van lehetőség, hogy megválassza, mely szobákat takarítsa felmosással, illetve egyes helyiségeket (pl. gyerekszobát) virtuális fallal le is választhat, hogy oda a D9 ne menjen be.

 

 


 

Megbízható társ a kosz elleni harcban

A takarítórobot 4 porszívózási módot ajánl, így könnyedén a kosz mértékéhez igazíthatja a szívóerőt. Kefe nélküli japán motorja páratlan teljesítményt és csendes működést biztosít, a HEPA szűrő pedig tökéletesen eltünteti a mikroszkopikus részecskék 99,7%-át, így makulátlan tisztaságot biztosít egész otthonában. Ultravékony, könnyen tisztítható keféje gyorsan és akkurátusan sepri össze a koszt, és 570 ml űrtartalmú tartályában tartja. A D9 ráadásul automatikusan észleli a szőnyegeket, és megnöveli a szívóerőt, hogy hatékonyan eltüntessen minden morzsát és hajszálat.

 


 

Minden helyiséget kitakarít

Felmosásra is alkalmas, 270 ml-es víztartályával akár 200 m2 felületen is képes felmosni. A D9 alkalmas kisebb és nagyobb lakások tisztán tartására is. Ezzel az egyedülálló eszközzel akár a baktériumok 99,9%-ától is megszabadulhat, hogy szerettei egészséges környezetben éljenek. A vízadagolás 3 választható fokozatával a takarítandó padló igényeire szabhatja a felmosás intenzitását.

 


 

Erős akkumulátor

A Dreame D9 5200 mAh akkumulátorral és intelligens BMS-rendszerrel rendelkezik, így elképesztő hosszú üzemidőre lehet képes, amely alatt akár 250 m2 felületet is képes kitakarítani. Egyetlen töltéssel így tényleg sokra képes.Ráadásul, amikor az akkumulátor lemerül, a D9 megjegyzi, hol hagyta abba a takarítást, és töltés után onnan folytatja.

 


 

Otthon érzi magát otthonában

13 okos szenzorának köszönhetően a takarítórobot otthonosan érzi magát otthonában, hiszen elkerüli lépcsőket, nem zuhan le sehonnan és nem ütközik bútornak, így minimumra csökken az elakadás kockázata, amíg a lakás minden szegletét kitakarítja. Nem kell aggódnia, az eszköz megtalálja a módját annak, hogy alaposan mindenhol kitakarítson.

 


 

Fedezze fel a távirányítás előnyeit

Tudta, hogy akár távolról is irányíthatja a takarítórobotot? Az alkalmazásának hála többek között kényelmesen állítgathatja a szívóerőt, a vízadagolást, beütemezheti a tisztítást, szerkesztheti a térképeket, és ellenőrizheti a töltöttségi szintet. A Dreame D9 kompatibilis Amazon Alexával is - ha párosítja az eszközével, akár hangvezérléssel is működtetheti.

MárkaDreame
ModellD9
Méret350x350x96,8 mm
Hálózati feszültség100-240V~50/60Hz 0.5A
Kimeneti feszültség19.8V=1A
Feszültség14.4V=
Névleges teljesítmény40W
Vezeték nélküli kapcsolatWi-Fi IEEE 802.11b/g/n 2.4 GHz
Súly3800 g
SzínFehér
Akkumulátor kapacitás5200 mAh
SzívóerőAkár 3000Pa

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett