Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920680877348

Bluetooth FM Transmiter XO BCC03, QC 3.0, 2x USB, 18W fekete


Cikkszám: 6920680877348

Bluetooth FM Transmiter XO BCC03, QC 3.0, 2x USB, 18W fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Az FM transmitter egy praktikus eszköz, amely minden vezető számára hasznos lesz. Az adó lehetővé teszi a zenelejátszást, valamint a biztonságos telefonálást. 2 USB porttal van felszerelve, melyek segítségével könnyedén visszaállíthatja okostelefonja vagy táblagépe töltöttségét. A Bluetooth 5.0 modul felelős a gyors és stabil kapcsolatért. Széleskörű kompatibilitásával is kitűnik.
A készülék legfeljebb 2 USB porttal rendelkezik. Az USB QC 3.0 port lehetővé teszi, hogy azonnal megújítsa az energiát a különféle berendezésekben. A második USB-port viszont nem csak szabványos töltést tesz lehetővé, hanem USB flash meghajtó csatlakoztatását is. A jeladóval könnyedén töltheti okostelefonját, táblagépét vagy vezeték nélküli fejhallgatóját.
Az adó segítségével kényelmesen lejátszhatja kedvenc zenéit okostelefonról vagy hordozható USB-meghajtóról. Nincs más dolgod, mint csatlakoztatni egy pendrive-ot, vagy Bluetooth-on keresztül csatlakozni hozzá, és kiválasztani a megfelelő frekvenciát az autórádión! Használhatja a hívások szabad fogadására és elutasítására, a frekvencia megváltoztatására, a hangerő beállítására vagy a zenelejátszó vezérlésére.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett