Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6920636790950

Biciklitáska / kerékpártáska cipzárral, vízálló (SAHOO 112001) hővédővel


Cikkszám: 6920636790950

Biciklitáska / kerékpártáska cipzárral, vízálló (SAHOO 112001) hővédővel


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Nagy kapacitású kerékpártáska. Ez egy funkcionális burkolat, amelyet a kerékpár kormányára való szerelésre terveztek. Lehetővé teszi kiegészítők, kerékpárszerszámok, okostelefonok, térképek, sőt ételek és italok biztonságos szállítását.

A fogantyú kiváló minőségű, strapabíró anyagokból készült, ennek köszönhetően ellenáll a mechanikai sérüléseknek és biztosítja a hosszú távú használatot. A táska kevesebb mint egy perc alatt rögzíthető tépőzáras pántokkal.

Masszív, vízálló anyagból készült, jól működik esős időben. Az érintőfunkcióval együttműködő átlátszó ablak lehetővé teszi az okostelefon egyszerű használatát vezetés közben és a navigációt a telefonon. Egy nagy zseb lehetővé teszi a térkép elhelyezését.

A készülék helye speciális PE szivaccsal van bélelve , amely megvédi a sérüléstől és a karcolástól. A fő rekesz cipzárral záródik. Elegendő helyet biztosít kulcsok, pénz, sőt étel és ital szállítására. Egy speciális anyag tartja az ételt a megfelelő hőmérsékleten.

Az oldalakon két további hálós zseb található . A fényvisszaverő elemek javítják a láthatóságot gyenge fényviszonyok között vagy sötétben.


Anyag: poliészter
Zsebek száma: 4
Méretek: 24,5 × 14,5 × 19 cm
Súly: 236 g


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett