Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 745883844043 Márka: Belkin

Belkin BoostCharge Pro 45W PD 3.0 PPS Dual USB-C GaN hálózati töltő adapter fekete (WCH011vfBK)


Cikkszám: WCH011vfBK Márka: Belkin

Belkin BoostCharge Pro 45W PD 3.0 PPS Dual USB-C GaN hálózati töltő adapter fekete (WCH011vfBK)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

16900 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Töltsd egyszerre MacBookodat, vagy gyorsan töltsd fel iPhone 14-et vagy Samsung Galaxy-t nagy teljesítményű, ultrakompakt, 45 W-os dupla USB-C fali töltőnkkel. GaN, USB-C PD 3.0 és PPS töltési technológiákat tartalmaz, amelyek gyors és biztonságos töltést tesznek lehetővé.

Gyors töltés két személyre

Töltsd fel MacBookodat vagy gyorsan töltsd fel egyszerre egy iPhone 13-at és egy Galaxy eszközt nagy teljesítményű, ultrakompakt dupla USB-C fali töltőnkkel. GaN, USB-C PD 3.0 és PPS töltési technológiát tartalmaz, amelyek gyors és biztonságos töltést biztosítanak, amely nem melegszik túl vagy töltődik fel. Hozzáférhet akár 45 W-hoz, ha egyetlen portot használ a MacBook Pro-hoz, vagy akár 25 W-ot a felső portról, és akár 20 W-ot az alsó portról, ha mindkettőt használja. Kompakt kialakítása ideálissá teszi utazáshoz vagy otthoni töltőként.

Powered by GaN

A legújabb GaN technológia biztonságos, nagy teljesítményű és ultrakompakt töltést biztosít, amely nem melegszik túl vagy töltődik túl.

Gyorstöltés iPhone és Samsung

Az USB-C PD 3.0 és a PPS töltési technológiának köszönhetően a készülékek szélesebb köréhez biztosítanak erőteljes és hatékony töltést. Töltse fel az iPhone 13-at 0-50%-ról 28 perc alatt† és egy Samsung S21+-t 0-50%-ról 27 perc alatt.

Dupla töltés

USB-C PD 3.0 PPS töltési technológiával érkezik, amely akár két eszköz erőteljes és gyors töltését biztosítja:

Hozzáférés akár 45 W teljesítményhez MacBook Pro, USB-C laptop vagy más kompatibilis eszköz töltéséhez, ha egy USB-C port van használatban

Ha mindkét USB-C port használatban van, gyorstölthet 2 eszközt akár 25 W-tal a felső portról és 20 W-tal az alsó portról

Szerezze be minden alkalommal a megfelelő mennyiségű energiát. A programozható tápegység (PPS) technológia dinamikusan állítja be a töltő kimeneti feszültségét a csatlakoztatott eszköz igényei szerint.


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett