Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6932172628369 Márka: Baseus

Baseus HUB Lite 5-Port USB-C - HDMI+USB3.0x3+PD fekete


Cikkszám: 6932172628369 Márka: Baseus

Baseus HUB Lite 5-Port USB-C - HDMI+USB3.0x3+PD fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

11800 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A Baseus 5 az 1-ben hubja gyors 100 W-os PD töltést, kiváló 4K videóminőséget, 5 Gbps adatátvitelt és praktikus gombot kínál a képernyőmegosztás megszakításához. 3 USB 3.0 porttal, egy USB-C PD 100 W porttal és egy HDMI porttal rendelkezik, amely támogatja a 4K HD felbontást. Ezenkívül támogatja az OTG funkciót és a Plug&Play technológiát. Növeli laptopja képességeit és javítja a termelékenységet munka közben.
Élvezze a kiváló képminőséget, kiváló tisztasággal és valósághű színekkel. A Hub támogatja a 30 Hz-es 4K felbontást a moziszerű filmnézés érdekében. A készülék munkára vagy egyetemre is tökéletes lesz, így professzionális multimédiás prezentációt is tarthat.
Amikor megoszt egy képet a nagy képernyőn Tükör módban, kényelmesen szüneteltetheti a megjelenítést egy erre a célra szolgáló gomb megnyomásával. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi, hogy ügyeljen a magánéletére, amikor munkahelyi vagy egyetemi előadást tart.
Annak köszönhetően, hogy a hub akár 100 W-os PD-töltést is támogat, pillanatok alatt megújítja a kompatibilis eszközök energiáját. Akár az irodában, akár utazáson vagy otthon tartózkodik, a Baseus termékkel gyorsan feltöltheti a szükséges berendezéseket!
A 3 USB 3.0 port lehetővé teszi a fájlok és fényképek gyors, másodpercek alatti átvitelét. A lenyűgöző, 5 Gb/s adatátviteli sebességnek köszönhetően nagy fájlokat is zökkenőmentesen továbbíthat.
A Baseus Hub támogatja az OTG funkciót, amely lehetővé teszi mobil eszközök, például telefonok vagy táblagépek csatlakoztatását más perifériákhoz, például billentyűzetekhez, egerekhez és egyebekhez. A Hub lehetővé teszi a telefonok flash meghajtókhoz vagy merevlemezekhez való csatlakoztatását is, így akár hálózati hozzáférés nélkül is átvihet fájlokat. Nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt sem. A készülék olyan operációs rendszerekkel működik, mint a Windows, Apple OS, Linux és Vista. Ráadásul a Plug&Play támogatással elfelejtheti, hogy további illesztőprogramokat kell telepítenie vagy konfigurálnia kell.
A jelzőfény működés közben automatikusan bekapcsol, és fehér fényt bocsát ki. Ez megkönnyíti annak ellenőrzését, hogy a hub aktív és teljesen működőképes-e. Kiváló minőségű anyagokból, például ABS-ből készült – így tartós és kopásálló. A narancssárga akcentus egyedi karaktert kölcsönöz neki, a kompakt méret pedig tökéletessé teszi utazáshoz. Ezenkívül speciális chipek garantálják a stabil jelet és a készülék zavartalan működését.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett