Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 885909611508 Márka: Apple (Original)

Apple gyári 85W MagSafe 2 hálózati adapter (Retina kijelzős MacBook Pro laptopokhoz) (MD506Z/A)


Cikkszám: MD506Z/A Márka: Apple (Original)

Apple gyári 85W MagSafe 2 hálózati adapter (Retina kijelzős MacBook Pro laptopokhoz) (MD506Z/A)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

38500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A 85 wattos MagSafe 2 hálózati adapter egyenáramú csatlakozóját mágneses kapcsolat tartja a helyén. Így, ha valaki megbotlik a kábelben, az gond nélkül válik le, a MacBook Pro pedig biztonsággal a helyén marad. Ez természetesen a kábel épségét is segít megőrizni. A mágneses csatlakozó másik előnye, hogy pontosan, gyorsan és stabilan illeszkedik a számítógép csatlakozóaljzatára.

A stabil kapcsolat létrejöttét a csatlakozófejen lévő LED fénye jelzi. Ha a számítógép éppen töltődik, a LED sárga fénnyel világít, a zöld fény pedig akkor gyullad ki, ha az akkumulátor töltöttsége teljes. Az adapterhez tartozó váltóáramú hálózati kábellel nagyobb távolságot is áthidalhatsz, a szintén mellékelt váltóáramú fali csatlakozóadapter pedig az utazás közbeni számítógép-használatot teszi még kényelmesebbé.

A tökéletes útitársnak ígérkező hálózati adapter ötletes kialakításának része, hogy a kábel az adapterre tekerve rögzíthető.

Az adapter folyamatosan tölti a lítium-polimer akkumulátort – a rendszer bekapcsolt, kikapcsolt és alvó állapotában egyaránt. Ezenkívül közvetlenül hálózatról is működtetheted vele a számítógépet.

A Retina kijelzős MacBook Pro laptopokkal kompatibilis.

Nem vagy benne biztos, hogy ez a megfelelő hálózati adapter a Macedhez?
Ebben a cikkben részletes információt találsz a megfelelő adapter kiválasztásáról.

Fontos tudnod, hogy a Maced pontosan milyen modell. Ha OS X Lion (10.7) vagy újabb rendszert futtatsz, a képernyő bal felső sarkában lévő „” menüben válaszd „A Mac névjegye” lehetőséget, és kattints a „További infók...” gombra. A megjelenő párbeszédpanelen láthatod, hogy milyen és hányadik generációs Mac modelled van.

Kompatibilitás
Mac-modellek
MacBook Pro (Retina kijelzős, 15 hüvelykes, 2012 közepe –2015)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett