Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 0848116023908

AirPods 1/2 Cygnett TekView tok fekete


Cikkszám: 0848116023908

AirPods 1/2 Cygnett TekView tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Tartsa biztonságban fejhallgatóját a Cygnett-tel! A TekView tokok tökéletesen megvédik fejhallgató-tokját a karcolásoktól és sérülésektől, és kiválóan csillapítják az ütéseket. Tökéletesen illeszkednek az 1. és 2. generációs AirPodshoz. A minimalista kialakításnak köszönhetően az AirPods kompakt marad, miközben a védőtok eltávolítása nélkül is töltheti őket.
A tokot úgy tervezték, hogy kompatibilis legyen az AirPods fejhallgató mindkét generációjával. Jól illeszkedik a fejhallgatóhoz, és kényelmes hozzáférést biztosít az összes porthoz és gombhoz, valamint vezeték nélkül párosíthatja és töltheti őket a tok eltávolítása nélkül.
A fejhallgató felépítése során kiváló minőségű anyagokat használtak, amelyek rendkívül tartósak és kopásállóak. A tok belseje kiváló ütéselnyelést biztosít, és megóvja a fejhallgatót a sérülésektől és a karcolásoktól. Így biztos lehet benne, hogy hosszú ideig kiváló állapotban tartják őket. Sőt, a speciális csúszásmentes anyag megakadályozza, hogy a fejhallgató töltőtokja kicsússzon a kezéből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett