Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339089016 Márka: BMW

iPhone 14 Pro Max BMW BMHMP14X22RFGK Leather Diamond Pattern MagSafe kompatibilis tok fekete


Cikkszám: 3666339089016 Márka: BMW

iPhone 14 Pro Max BMW BMHMP14X22RFGK Leather Diamond Pattern MagSafe kompatibilis tok fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

17200 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Stílusos és elegáns tok a világhírű BMW autóipari konszern rajongóinak. A Leather Diamond Pattern kollekció a BMW örökségéből és márkajellemzőiből merít – luxustermékek kerülnek bemutatásra, minden részletre kifinomultan és a legmagasabb minőségben.
A kollekció erős poliuretánból készült, amely növeli az ütésállóságot és megóvja a telefont az esetleges sérülésektől. A rugalmas oldalak jól tapadnak a telefonhoz, így biztonságosan a kezében tarthatja a telefont. A tokok tetejét a legjobb minőségű ökológiai bőr borítja, mely finom tapintású, és remekül mutat a Leather Diamond Pattern kollekció tokkal felszerelt telefonján. A bőrön dombornyomott, geometrikus rombuszmotívum található, amely felhívja a figyelmet a borítóra, és elegáns és divatos megjelenést kölcsönöz neki. A tok legmagasabb minőségét igazolja a BMW autóipari konszern fém emblémája, amely egyben a termék eredetiségének igazolása is.
A tok egy mágneses gyűrűvel rendelkezik, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltővel a gyors és egyszerű töltés érdekében.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett