Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339122188 Márka: BMW

iPhone 14 BMW BMHMP14SHGPK Pattern MagSafe telefontok szürke


Cikkszám: 3666339122188 Márka: BMW

iPhone 14 BMW BMHMP14SHGPK Pattern MagSafe telefontok szürke


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12200 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A divatos Pattern MagSafe kollekció az exkluzív német BMW autóipari konszern által aláírt legújabb iPhone okostelefonokra vonatkozó ajánlat. A bajor autóipari konszern minden termékét hihetetlen tökéletesség és hihetetlen luxus jellemzi minden részletében, és csúcsminőségű, csúcskategóriás megjelenést biztosít. Mindezek a funkciók átkerültek a legújabb Pattern MagSafe kollekcióba, amely szokatlan megjelenésével hívja fel magára a figyelmet.
A tok minimalista vonalának elkészítéséhez a legjobb minőségű anyagokat használtuk fel. A Pattern MagSafe kollekció minden tokja kiváló minőségű, tartós, kopásálló műanyagból készült. A tok két elemből áll - a hátlap erős és kemény polikarbonátból (PC), az oldala pedig rugalmas, hőre lágyuló poliuretánból (TPU). Ennek a kombinációnak köszönhetően a tok védelmet nyújt a sérülésekkel szemben, ugyanakkor rendkívül egyszerűen felszerelhető.
A finoman megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, a kamera lencséje körüli megemelt külső élek pedig védik az optikát a töréstől vagy karcolástól.
A tokot mágneses gyűrű díszíti az egyszerű és gyors töltés érdekében. A gyűrű színben szervesen illeszkedik a tok színéhez, így szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz neki. A mágneses gyűrű teljesen kompatibilis a MagSafe töltővel a mágneses töltéshez.

Bemutató videó a termékről


Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett