Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5904161142454

iPhone 11 Matt MagSafe tok fekete


Cikkszám: 5904161142454

iPhone 11 Matt MagSafe tok fekete


Webáruház raktár

További információ ügyfélszolgálaton.

Nincs raktáron

Utolsó ismert ár:

3000 Ft

Kedvenc termékeimhez
A terméket nem tudod jelenleg megvásárolni.


Termék leírás

Büszkén mutatjuk be legújabb tokunkat, amely tökéletesen ötvözi az esztétikát, a funkcionalitást és a MagSafe technológiával való kompatibilitást. Ez az okostelefon hátuljára rögzíthető tok nemcsak védelmet nyújt – ez egy igazi forradalom a mobiltartozékok területén.
Ami azonnal felkelti a figyelmet, az a matt anyagból készült elegáns hátlap, amely az egyediség egyértelmű benyomását kelti. Átlátszóságuk kiemeli telefonja természetes szépségét, az intenzív színű keret pedig egyedi karaktert kölcsönöz neki. Ez az eset első pillantásra lenyűgöző benyomást kelt.
A MagSafe technológiával való együttműködés esetünk egyik fő előnye. A pontosan elhelyezett MagSafe gyűrűnek köszönhetően könnyedén csatlakoztathat különféle, ezzel a technológiával kompatibilis kiegészítőket, például vezeték nélküli töltőket, pénztárcákat vagy egyéb kütyüket. Ez egy kényelmes és sokoldalú megoldás, amely alkalmazkodik az Ön igényeihez.
Senki sem szereti a kompromisszumokat, ezért tokunkat precízen vágott lyukakkal látták el, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a telefon összes portjához és gombjához. Készülékmodelltől függetlenül tokunkkal nem kell lemondani egyetlen funkcióról sem.
Ez a tok ötvözi a stílust, a teljesítményt és a védelmet. Gondoskodunk arról, hogy készüléke biztonságos és minden alkalomra készen álljon. Tokjaink a minőség és a megbízhatóság jele, azoknak készült, akik minden részletében értékelik az egyediséget. Ha ezeket választja, akkor biztos lehet benne, hogy okostelefonja jó kezekben van.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett