Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6924922214939 Márka: YEELIGHT

Xiaomi Yeelight Sunset projektorlámpa (YLFWD-0006)


Cikkszám: YLFWD-0006 Márka: YEELIGHT

Xiaomi Yeelight Sunset projektorlámpa (YLFWD-0006)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

12100 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

The Yeelight brand is part of the Xiaomi ecosystem.

 

Yeelight Sunset vetítőlámpa

Teremtsen egyedi hangulatot otthonában vagy készítsen lenyűgöző fotókat a Yeelight Sunset vetítőlámpával! A lámpa meleg, a szemnek kellemes fényt generál, ami a naplementére hasonlít. Két szinten állíthatja a fényerősségét, a mágneses állvánnyal pedig könnyedén változtathat az irányán. A beépített 1800 mAh-es akkumulátor hosszú működési időt eredményez, az 1/4 menetes bemenetének köszönhetően pedig könnyedén felszerelheti a lámpát egy tripodra is.

 

Mindig Önnél van!

Szeretne pár fotót a strandon? Esetleg inkább az erdőben? A Yeelight vetítőlámpáját bárhová magával viheti! Könnyű és kézhez álló, így a szállítása nem fog gondot okozni. A készülék egy strapabíró akkumulátorral lett felszerelve, aminek segítségével vezeték nélkül is működik. Ahhoz, hogy feltöltse csupán egy USB-C kábelhez kell csatlakoztatnia.

 

Szabja a saját igényeire

A lámpa feje 360°-ban forog, így nagyon egyszerűen a megfelelő szögbe állíthatja. A készletben egy speciálisan kialakított, mágneses állvány is található, amire biztonságosan ráhelyezheti a készüléket és beállíthatja a megfelelő szögbe. A lámpa fényerőssége emellett 2 szinten is állítható.

 

Ideális a művészek számára

Gyakran fotóz, videóz vagy csinál élő adásokat? A Yeelight Sunset vetítőlámpája segíteni fog az egyedi, romantikus hangulat megteremtésében! A készülék hagyományos 1/4 menetes bemenettel rendelkezik, így a legtöbb tripoddal kompatibilis és könnyedén felszerelheti, hogy tökéletes szelfiket készíthessen.

 

Megváltoztatja a szoba hangulatát!

Teremtsen egyedi hangulatot a szobában! A Yeelight lámpája kellemes fényt biztosít, a lemenő naphoz hasonlító világítással pedig visszahozza a nyaralás emlékeit. Tökéletes például a hálószobába, nappaliba vagy ebédlőbe is, de az éttermében, kávézójában vagy könyvesboltjában is használhatja!

 

Minőségi anyaghasználat

A lámpa olyan minőségi anyagokból készült, mint az ABS és az üveg, ami tökéletesen átereszti a fényt. A modern LED COB dióda garantálja az alacsony energiafogyasztást, nem vakít a fénye és rozsdásodásálló, aminek köszönhetően hosszú ideig használhatja majd. Ennek eredményeképpen a Yeelight Sunset vetítőlámpája nem csak kiváló világítást biztosít, hanem rendkívül strapabíró is!

 

Tulajdonságok

MárkaYeelight
NévYeelight Sunset vetítőlámpa
ModellYLFWD-0006
SzínFehér
Méret82x82x95mm
Súly45g
Teljesítmény3W
Működési hőmérséklet0°C-45°C
Működési páratartalom0-85% RH
Külső felület hőmérséklete≤45°C (műanyag) / 55°C (fém)
Bemenet5V DC / 1A
IP szintIP20
Teljesítménytényező0.9
Akkumulátor kapacitása1800mAh
Töltő interfészUSB-C
AnyagABS + üveg

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett