Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941876212330 Márka: UGREEN

UGREEN USB-C- USB Micro-B kábel 2m fekete


Cikkszám: 6941876212330 Márka: UGREEN

UGREEN USB-C- USB Micro-B kábel 2m fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4000 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

Az UGREEN USB-C – micro USB 3.0 kábel segítségével külső meghajtót csatlakoztathat laptopjához. Akár 5 Gbps átviteli sebességet biztosít, Plug & Play rendszerének köszönhetően pedig nagyon kényelmes a használata. Széles körű kompatibilitása és nagy tartóssága is megkülönbözteti.
Fájlok átvitele egy szempillantás alatt – a kábel akár 5 Gbps átviteli sebességet is kínál. Segítségével azonnal átmásolhatja az összes szükséges fényképet, dokumentumot vagy videót – nincs több hosszú várakozás. Időt takarít meg! Sőt, a termék akár 5 V feszültséggel és 3 A áramerősséggel is lehetővé teszi a töltést.
Az UGREEN kábellel sikeresen csatlakoztathat egy micro USB 3.0 porttal rendelkező külső meghajtót egy USB-C porttal rendelkező, választott eszközhöz. A termék kompatibilis többek között okostelefonokkal, digitális fényképezőgépekkel és laptopokkal. Zökkenőmentes, stabil átvitelt is biztosít. Tökéletesen működik a Samsung, Toshiba, Seagate és más meghajtókkal.
Az UGREEN kábel kiváló minőségű anyagokból készült, és nagyon strapabíró - sokáig jól fog szolgálni. A nejlonfonat megóvja a sérülésektől, a legérzékenyebb részeit pedig kiegészítő védelemmel látták el. A termék hajlításnak, húzásnak vagy törésnek is ellenáll. Ezenkívül a rézkábel stabil, megbízható átvitelt biztosít.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett