Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957303806065 Márka: UGREEN

Ugreen NW153 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.8, F / FTP, 1m (fekete)


Cikkszám: 6957303806065 Márka: UGREEN

Ugreen NW153 fonott hálózati kábel, Ethernet RJ45, Cat.8, F / FTP, 1m (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

1500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

RJ45 Cat 8 UGREEN NW153 hálózati kábel
Szabadon nézhet videókat az interneten, vagy játszhat dinamikus játékokkal. Az UGREEN NW153 hálózati kábel akár 25 Gbps átviteli sebességet is támogat, és kompatibilis az RJ45 portokkal felszerelt eszközökkel. A rézkábel és az aranyozott csatlakozók gyors, problémamentes csatlakozást biztosítanak, a nejlonfonat pedig hihetetlenül tartóssá és sérülésállóvá teszi a terméket.

Élvezze a gyors kapcsolatot
Most még kényelmesebben látogathat webhelyeket, tölthet le és vihet át fájlokat, nézhet filmeket, és akár online játékokkal is játszhat. Az UGREEN NW153 kábel akár 25 Gbps átviteli sebesség elérését teszi lehetővé. Ennek köszönhetően elfelejti a késéseket és a dadogást – a hasonló kapcsolódási problémák többé nem fognak bosszantani!

Tökéletesen átgondolt dizájn
Mitől olyan meglepően erős az NW153 kábel? Az aranyozott Trident chipekkel és 30AWG rézhuzallal ellátott csatlakozók gyors és stabil jelátvitelt biztosítanak. Az alumínium árnyékolás kiküszöböli az interferenciát, és lehetővé teszi, hogy szinte minden helyzetben megbízható kapcsolatot élvezhessen.

Széleskörű kompatibilitás
Nem kell aggódnia a kompatibilitási problémák miatt. Az NW153 kábel a legtöbb RJ45 porttal rendelkező eszközzel működik. Például sikeresen csatlakoztathatja laptopjához, asztali számítógépéhez, modeméhez, útválasztójához, PlayStationjéhez vagy Xbox-jához, hálózati nyomtatóhoz vagy kapcsolódobozhoz.

Hosszú ideig fog szolgálni
A termék rendkívül tartós is. A 7 milliméteres csatlakozó védi a kábel érintkezési pontját a csatlakozóval, a többszálú nejlonfonat pedig megvédi a kábelt a hajlítástól, húzástól, töréstől, szakadástól és egyéb sérülésektől. Ráadásul mindkét csatlakozó burkolattal van felszerelve, amely megakadályozza a károsodást, az oxidációt és a por felgyülemlését.

MárkaUGREEN
ModellNW153
Típus8. macska
MagOxigénmentes réz 30AWG, aranyozott hegy
Átmérő5,5 mm
CsatlakozókRJ45
Csatlakozási módT568B
Átviteli arányAkár 25 Gbps
Sávszélesség2000 MHz
Hossz1 m
Anyagnejlon

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett