Ingyenes szállítás GLS futárrál 5.990 Ft felett!

Cikkszám: 5904161146674

Selfie stick / 2 az 1-ben állvány Bluetooth és távirányítóval, fekete


Cikkszám: 5904161146674

Selfie stick / 2 az 1-ben állvány Bluetooth és távirányítóval, fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3500 Ft

Kedvenc termékeimhez


Termék leírás

A 2 az 1-ben készlet tartalmaz egy állványba összecsukható monopodot (állványként), valamint egy távirányítót a fényképek készítéséhez. Az üzemmód megváltoztatása egyszerű, és csak néhány mozdulatot igényel. Csak csúsztassa a fogantyút a távirányítóra, és hajtsa ki a lábakat. A monopod 60 cm hosszúságúra bővül, a telefontartó pedig 360 fokkal elforgatható.
Nagy hatótáv - a monopod állvány formájú kibontása után akár 10-15 m távolságban is fotózhatunk! Ideális megoldás azoknak az utazóknak, akik újonnan felfedezett helyeket, meghódított csúcsokat szeretnének megörökíteni, de nem csak ezt – a monopod jól működik családi találkozók alkalmával, barátokkal stb. Csak helyezze egy sík felületre, vegye magával a távirányítót és élvezze az egyedi fotót!
Bluetooth kapcsolat – a távirányító okostelefonnal való párosítása Bluetooth segítségével történik, nem igényel további alkalmazások telepítését. Androidon és iOS-en is működik. Csak kapcsolja be a Bluetooth-t a telefonján, és keresse meg a „SELFIE” eszközt – párosítsa. Miután csatlakozott a telefonhoz, készíthet fényképet.
Sokoldalú felhasználás - a termék nem csak fotózáshoz használható, de vlogozáshoz is tökéletes! A távirányító gombjának lenyomása exponálógombként működik, így fényképet készíthet és videófelvételt is indíthat – a felvétel befejezéséhez szintén meg kell nyomnia ugyanezt a gombot. Az állvány funkció videohívások lebonyolításakor is hasznos lesz. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi, hogy utazásra vigye, hátizsákban vigye vagy az autóban tárolja – hogy mindig kéznél legyen.
Távirányító hatótávolsága: 10-15 m
Anyaga: műanyag + alumínium
Teleszkópos: igen
Telefontartó elforgatása: 360 fok
Vezeték nélküli távirányító: igen
Telefon nyitási szélessége: 6-10 cm
Távirányító tápegység: CR 1632 (tartozék)
A monopod méretei összehajtás után (hossz/szélesség): 19/3 cm
A távirányító méretei (szélesség/magasság): 2 x 3,5 cm
Maximális hossz kibontva: 60 cm
Súly: 106 g
Szett súlya: 122 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

Ingyenes szállítás
5990 Ft felett